Vennerin ja SSO:n innovatiivinen yhteistyö ruokakasvatuksen ympärillä jatkuu


26.04.2023

Jo viime elokuusta lähtien Vennerin ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n yhteistyö on tuonut ruokakasvatuksen kaikkien ulottuville, osaksi myymäläkokemusta Vegemi-sovelluksen avulla. SSO haluaa varmistaa, että alueensa lapsiperheet inspiroituvat pitämään huolta itsestään kasvisten kautta.

Seuraavaksi yhteistyö mahdollistaa alueen lapsiperheille iloa ja inspiraatiota kasviksista Vegemi-puuhakirjan muodossa. Yli 3-vuotiaille lapsille suunnattu puuhakirja sisältää paljon puuhasteltavaa ja kivaa tekemistä perheen pienimmille. Vegemi-puuhakirjan ovat mahdollistaneet Suur-Seudun Osuuskaupan lisäksi Champ, Myllärin sekä Venner, ja kiitos heidän tämä värityskirja on veloitukseton! Vegemi-puuhakirja ilahduttaa lapsiperheitä SSO:n alueella vapusta lähtien

– On mahtavaa jos saamme lapset innostumaan kasviksista ja syömään porkkanan verran terveellisemmin. Se jos mikä on pieni hyvä teko omalle terveydelle ja sijoitus pitkälle tulevaisuuteen, sanoo Anu Karppinen asiakkuus- ja viestintäpäällikkö SSO:lta.

Puuhakirjassa seikkaileva hyvä vatsabakteeri Vegemi kerää kasviksista supervoimia arjen seikkailuihin. Supervoimat on luotu kasvisten sisältämistä vitamiineista sekä kuiduista, hyväksyttyjen terveysväitteiden pohjalta – esimerkiksi porkkanasta Vegemi saa supernäön, kun taas ihmiselle porkkanan sisältämä A-vitamiini on olennainen silmien terveyden kannalta.

– Vegemi opettaa leikin ja pelillistämisen keinoin, että sillä mitä syömme on suora vaikutus sekä kehoomme että mikrobiomiimme. Ruoka ei ole vain energiaa vaan suora keino vaikuttaa siihen kuinka hyvin voimme tänään ja tulevaisuudessa. Vegemi on loistava keino viedä tätä ymmärrystä lapsille, kertoo Tuulia Järvinen Venneriltä.

Nouda oma Vegemi-puuhakirja vappuna SSO:n ABC-liikennemyymälöistä

Nyt myös sinulla on mahdollisuus saada inspiroiva Vegemi-puuhakirja perheellesi! Jaamme vappuna 1.5.2023 SSO:n ABC-liikennemyymälöistä Piihovi, Lohja, Perniö tai Masuuni Karkkila noutopöydästä ruokaileville lapsille Vegemi-puuhakirjan veloituksetta! Puuhakirjoja on rajoitettu erä.

Lisätietoja

SSO, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen, puh. 044 7705 365
Venner, Emilia Järvinen, puh. 050 560 6086

venner.fi