Yhteishyvä on ilmestynyt – nouda omasi SSO:n myymälöistä


15.05.2023

Yhteishyvä on ilmestynyt! Saat Yhteishyvä-lehden jatkossa myymälöistämme veloituksetta S-Etukortilla – hae nyt omasi!

Yhteishyvä on 15.5. alkaen kaikkien asiakasomistajien saatavilla ja noudettavissa myymälöistämme ostosreissun lomassa. Voit poimia lehden mukaasi Prismoista, S-marketeista, Saleista, Food Market Herkuista ja Sokoksista kautta maan tai tilata lehden ruoan verkkokauppaostosten yhteydessä (S-kaupat). SSO:n myymälöistä löydät lisäksi paikallisia uutisia sisältävän SSO:n Omat sivut -lehtisen*. Lehdet ovat ilmaisia kaikille asiakasomistajille.

Yhteishyvä-lehti on uudistunut ja ajatuksia avartava lukupaketti ajankohtaisia aiheita, tunteikkaita tarinoita, hyödyllisiä vinkkejä vastuullisempaan arkeen ja elämään. Yhteishyvä-lehti on myös sesonkiin sopivaa ruokaa ja oivaltavia reseptejä. Uudet aiheet muun muassa matkailusta, hyvinvoinnista ja retkeilystä tuovat lehteen lisää monipuolista luettavaa.  Suomalaisten rakastamat laadukkaat reseptit löytyvät jatkossa sekä Yhteishyvä-lehden sivuilta että tuttuun tapaan verkkosivuilta yhteishyva.fi 

Yhteishyvä-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Vuonna 2023 lehti ilmestyy 15.3. (viimeinen kotipostitus) sekä 15.5., 15.8. ja 15.11. Lehti on saatavilla kaupoissa ilmestymisen jälkeen noin kolmen viikon ajan. 

 

*) SSO:n Omat Sivut -lehtinen on saatavilla vain Yhteishyvä-lehteä jakavista Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n myymälöistä.