Usein kysytyt kysymykset


Missä ja milloin kesätöitä on tarjolla?

Meillä Suur-Seudun Osuuskaupassa kesätöitä on tarjolla ABC-liikennemyymälöistä, S-marketeista, Saleista, Prismoista, Sokoksesta, parturi-kampaamoista, ravintoloistamme ja hotellistamme. Kesätöitä on tarjolla eri pituisia jaksoja koko kesäkauden ajan.

Miten haku tapahtuu?

Kesätyöntekijöiden eli täysi-ikäisten hakijoiden hakemuksen voi laittaa täältä

S-kesisten eli 15 – 17-vuotiaiden hakemuksen voi laittaa täältä

Hakuaika on 2.1. – 26.2.2023

Miten haku etenee?

Lähetettyäsi hakemuksen saat sähköpostiisi ilmoituksen siitä, että hakemuksesi on tullut perille. Luemme hakemuksia koko hakuajan. Kesätyöntekijöiden (18v -) ensimmäinen hakukierros toteutetaan videohaastatteluilla.  Tämän jälkeen jatkoon pääsevät esitellään palkkaaville esihenkilöille.

S-kesisten (15-17v) kesätyönhaku toteutetaan pikahaastatteluilla. Kutsumme kaikki S-kesikseksi hakeneet pikahaastattelutapahtumaan, joita järjestetään helmi-maaliskuussa eri paikkakunnilla.

Luemme hakemuksia koko hakuajan ja kutsumme osan hakijoista video- tai pikahaastatteluun jo hakuaikana. Seuraathan koko ajan sähköpostiasi, koska olemme sinuun yhteydessä vain sitä kautta. Kannattaa tutkia myös roskapostilaatikko, joskus viestimme menevät sinne. Samoin sinun kannattaa huolehtia, että sähköpostisi ei ole täynnä, vaan sinne voi tulla uusia viestejä.

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluettelon sähköpostitse?

Suuren hakijamäärän vuoksi ja taataksemme tasapuolisen kohtelun kaikille hakijoille emme voi vastaanottaa muita hakemuksia, kuin rekrytointijärjestelmämme kautta lähetettyjä.

Milloin saan tietää, olenko saanut kesätyöpaikan?

Kesätyöntekijöiden rekrytointi etenee useilla toimialoillamme eri tahtiin. Ilmoitamme valinnoista viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Pidämme myös hakijoita ajan tasalla mahdollisimman hyvin koko rekrytointiprosessin ajan.