SSO:n osuuskauppavaalin 2024 arvonnan säännöt 
 1. Arvonnan järjestäjä

  Suur-Seudun Osuuskauppa

 2. Kampanja-aika

  Arvontaan voi osallistua 18.3.2024 klo 9:00 – 5.4.2024 klo 23:59.

 3. Arvonta ja arvontaan osallistuminen

  Arvontaan osallistuminen tapahtuu äänestämällä Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n osuuskauppavaaleissa, joko sähköisesti tai postitse. Arvontaan ei ole erillistä arvontalipuketta, vaan arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki 18.3.2024 klo 9:00 – 5.4.2024 klo 23:59 välisenä aikana hyväksytysti sähköisesti tai postitse äänestäneet SSO:n henkilöjäsenet.

  Mikäli ei halua tietojaan käytettävän vaaliarvonnassa, tulee omat tiedot (nimi ja jäsennumero 1233+ kuusi seuraavaa numeroa) ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen sso.vaalit@sok.fi 5.4.2024 mennessä. Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Mikäli sama henkilö äänestää sekä postitse että sähköisesti osallistuu arvontaan sähköinen arvontalomake. Arvontaan eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

 4. Arvonnan palkinnot ja voittajien julkistaminen

  Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan palkintoina 4 kpl vuoden ruoat -lahjakortteja (yhden palkinnon arvo on 4200 € ja palkinto annetaan S-ryhmän lahjakortteina). Lisäksi arvotaan 20 kpl 50 € S-ryhmän lahjakortteja. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Voittajat arvotaan 16.4.2024. Arvonta suoritetaan vaalin teknisestä toteutuksesta vastaavan Edita Prima Oy:n tiloissa Helsingissä. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Suur-Seudun Osuuskauppa ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistuminen jää arvonnan ulkopuolelle.

  Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kirjeitse tai puhelimitse. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Voittajan on lunastettava voittonsa henkilökohtaisesti erikseen sovittavasta SSO:n toimipaikasta 30.4.2024 mennessä. Jos lunastusta ei tehdä, on arvonnan järjestäjällä oikeus jakaa voitto uudelleen. Määräajassa lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän määräämin ehdoin. Voittajien nimet voidaan julkaista S-ryhmän ja Suur-Seudun Osuuskaupan medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

 5. Arvonnan järjestäjän vastuu

  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteen palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

 6. Sääntöjen muuttaminen

  Suur-Seudun Osuuskauppa pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.