Hyvän tuulen levittäjä Johanna Pakkala


28.06.2021

Johanna Pakkala on elementissään asiakaspalvelijana. Iloinen ja aurinkoinen nainen levittää hyvää tuulta myös ympäristöönsä. Prisma Lohjan neuvonnassa parhaillaan työskentelevä myyjä Johanna Pakkala oli iloisesti yllättynyt kuullessaan kunniamaininnastaan vuoden positiivisimpana SSO:laisena. ”Hän on aina aurinkoinen, iloinen ja avulias. Vuorossa ollessaan hän tuo muillekin hyvän mielen”, työkaverit suitsuttivat ja muistuttivat, että Johanna on myös erinomainen asiakaspalvelija. – Kiitos kovasti. Pyrin aina vain olemaan oma itseni, mutta onhan se hienoa, että minua ja työtäni arvostetaan, hän sanoo hymyillen.

Unelmaduunissa

Johanna tuli SSO:n palvelukseen jo 2000-luvun alussa. Merkonomin koulutuksen saanut nainen ehti välillä työskennellä myös toimistohommissa toisen työnantajan palveluksessa, mutta veri veti takaisin asiakaspalveluun. Äitiysloman jälkeen hän haki uudelleen osuuskauppaan ja teki ennen Prismaa töitä Virkkalan Salessa ja Tynninharjun S-marketissa. – Muistan, kun kävin Prismassa asiakkaana pienen vauvani kanssa ja ajattelin, että olisipa täällä mukava työskennellä. Nyt uskallan sanoa olevani unelmieni työpaikassa, niin hyvin viihdyn, Johanna toteaa.

Kiitosta työnantajalle

Johanna työskenteli aluksi kassalla, mutta nykyisin hänet löytää Prisman neuvonnasta. – Tämä on tuonut uusia ulottuvuuksia työhöni. On kiva, kun saa oppia uutta, koulutusmahdollisuuksista kiinnostunut Johanna toteaa. Hän ei epäröi antaa kiitosta työnantajalleen. – Täällä on hyvää porukkaa, kaikkia on helppo lähestyä. Olen itse sydämestäni kiitollinen siitä, että olen saanut uusia mahdollisuuksia kehittyä. Tämä on iso talo, jossa henkilökunnasta pidetään hyvää huolta. Työkaverina Johanna haluaa olla kannustava ja pyrkii antamaan toisille positiivista palautetta. Vastavuoroisesti on hienoa, että työnantaja on joustava esimerkiksi työvuorojen kohdalla. Nyt viisivuotiaan pojan äidille sekin on tärkeää.

Teksti: Pälvi Salo ja Kimmo Salo Kuva: Petteri Kitti