Lataa S-mobiili! Uuden lataajan etuna ABC Chef’s Burger -annos veloituksetta


23.05.2022

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut yhdistävä mobiilisovellus, jonka saat ladattua käyttöösi sovelluskaupastasi. Saat S-mobiilin käyttöösi minkä tahansa pankin pankkitunnuksilla. Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen. Kun kirjaudut S-Pankin pankkitunnuksilla, saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi.

Lataa asiakasomistajan oma S-mobiili -sovellus käyttöösi 23.5.-5.6.2022. Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajana saat uuden lataajan etuna ABC Chef’s Burger -annoksen veloituksetta (arvo 16,90 €) ABC Lohjalta, Masuunista, Perniöstä tai Piihovista.

Uuden lataajan etu koskee ensimmäistä kertaa S-mobiilin käyttöönottavia SSO:n asiakasomistajia (pääjäsenyys SSO:ssa) ja heidän asiakasomistajatalouteensa kuuluvia henkilöitä. Etukuponki ilmestyy S-mobiiliin n. kahden päivän sisällä sovelluksen käyttöönotosta. Etu on lunastettavissa ABC Lohjalta, Masuunista, Perniöstä tai Piihovista kuukauden aikana sovelluksen latauksesta. Kampanja on voimassa 23.5.-5.6.2022.

Katso SSO:n paikalliset rahanarvoiset S-mobiiliedut >>