Lataa S-mobiili! Uuden lataajan etuna Paulig Juhla Mokka -kahvipaketti veloituksetta


17.10.2022

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut yhdistävä mobiilisovellus, jonka saat ladattua käyttöösi sovelluskaupastasi. Saat S-mobiilin käyttöösi minkä tahansa pankin pankkitunnuksilla. Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen. Kun kirjaudut S-Pankin pankkitunnuksilla, saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi.

Lataa asiakasomistajan oma S-mobiili -sovellus käyttöösi 17.-30.10.2022. Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajana saat uuden lataajan etuna Paulig Juhla Mokka -kahvipaketin (suodatinjauhatus tai pannujauhatus, 500g) veloituksetta SSO:n Prismoista, S-marketeista, Sale-myymälöistä tai SSO:n liikennemyymälöistä. Edun arvo 6,49-7,70 €. 

Uuden lataajan etu koskee ensimmäistä kertaa S-mobiilin käyttöönottavia SSO:n asiakasomistajia (pääjäsenyys SSO:ssa) ja heidän asiakasomistajatalouteensa kuuluvia henkilöitä. Etukuponki ilmestyy S-mobiiliin n. kahden päivän sisällä sovelluksen käyttöönotosta. Etu on lunastettavissa SSO:n Prismoista, S-marketeista, Sale-myymälöistä tai SSO:n liikennemyymälöistä kuukauden aikana sovelluksen latauksesta. Valikoima voi vaihdella myymälöittäin. Kampanja on voimassa 17.-30.10.2022.

Kurkkaa myös muut kuukausittain vaihtuvat SSO:n rahanarvoiset S-mobiiliedut. >>