Luvassa hauska teatterivuosi


14.08.2018

Teatteri PROvinssi tuo keväällä päänäyttämölleen komedianäytelmän Suurenmoista. Teatterin ja SSO:n hedelmällinen yhteistyö jatkuu ja asiakasomistajat saavat S-Etukortilla alennusta lipuista. 

Teatteri PROvinssi aloitti toimintansa vuonna 2001. Ensimmäisen vuoden katsojamäärä oli neljä tuhatta, johon päästiin yhdellä kesäteatteriproduktiolla ja pikkujoulurevyyllä. Pikkujouluilottelua esitettiin Sokos Hotel Rikalan yökerhossa.   

Teatterinjohtaja Seppo Suominen toteaa tyytyväisenä, että nyt, vajaat parikymmentä vuotta myöhemmin, katsojamäärät ovat kymmenkertaistuneet ja teatteritilojakin on peräti neljä: Astrum-keskuksen päänäyttämön lisäksi Rikala-näyttämö Original Sokos Hotel Rikalan alakerrassa sekä kaksi kesäteatteria, Mathildedalin kesäteatteri ja Mustion Linnan kesäteatteri. Katsomopaikkoja on yhteensä lähes 1400.   

– Ohjelmistomme on suunnattu kaikenikäisille lapsista varttuneisiin yleisöihin. Omia ensi-iltoja on 6–8 vuodessa ja vierailuesityksiä peräti yli 50 vuoden mittaan, Suominen kertoo. 

Monipuolista yhteistyötä  

SSO:n kanssa Teatteri PROvinssi on tehnyt yhteistyötä alusta saakka.   

– Teatterin idea on tuoda iloa, lohtua ja osallistumismahdollisuuksia. Tällaisen toiminnan tukeminen sopii erinomaisesti osuuskaupan rooliin olla lähellä ihmisten arkea ja juhlaa, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen sanoo.    

– S-Etuyhteistyömme alkoi samaan aikaan, kun aloitimme teatteritoiminnan. Tärkeä osa yhteistyötä meille on myös se, että voimme jatkaa Sokos Hotel Rikalassa revyyesityksiä pikkujouluaikaan. Revyy on perinteisesti luvassa tulevanakin vuonna, Seppo Suominen kertoo.   

Kevään kohokohta koittaa 28. helmikuuta, jolloin Salon päänäyttämöllä saa ensi-iltansa Suurenmoista -komedia. Kevään mittaan luvassa on myös lukuisia konsertteja, joissa kuullaan muun muassa Lauri Tähkää, Jarkko Aholaa ja Juha Tapiota. Kesäteatteriohjelmistossa nähdään tänä kesänä mm. Tankki Täyteen – maallamuuttajat, Vadelmavene pakolainen ja Sista Patronen. Koko ohjelmistoon voi tutustua osoitteessa www.teatteriprovinssi.fi . 

 

kirjoittaja: Pälvi Salo / Viestintäsalot Oy