Prisman hyvä hengetär


01.07.2021

Senni Peuhkuri johtaa joukkojaan Prisma Nummelassa kehuilla, kiitoksilla ja kannustamalla.

”Jollakin käsittämättömällä tavalla Senni löytää kaikista asioista – vaikeistakin – sen hymyilevän puolen. Hän tuo auringon Prismaan.” Senni Peuhkuri sanoo, että on kiitollinen saamastaan palautteesta ja kunniamaininnasta positiivisena sso:laisena. – Yritän aina olla myönteinen. Tällä asenteella asiat lutviutuvat niin töissä kuin kotona. Senni uskoo vilpittömästi, että parhaaseen työtulokseen päästään hyvän kautta: kehuilla, kiitoksilla, yllätyksillä ja pikku palkinnoilla. Esimerkiksi viime jouluna hän ilahdutti henkilökuntaa järjestämällä Secret Santa -kisan, jossa joulupukin kunniatehtävää hoiti Prismanjohtaja Risto-Matti Peltonen.

Koko tiimi on tärkeä

Paitsi että Senni on työpaikkansa hyvä hengetär, hän on myös rautainen ammattilainen. Uskottavuutta tuo pitkä ura myyjänä ja eteneminen ensin S-market Vihdin saatavuusvastaavan tehtäviin ja sen jälkeen Prisma Nummelan päivittäistavarakaupasta vastaavaksi apulaismyyntipäälliköksi. Ansioihin kuuluu muun muassa se, että Sennin aikana osaston työtyytyväisyys on edennyt huimat 10 pistettä parempaan suuntaan. Henkilökunta antaa esimiehelleen kiitosta siitä, että hän tukee ja auttaa jokaista prismalaista osastorajoista tai ongelman suuruudesta välittämättä. Ajatus yhdestä yhteisestä Prismasta on Sennille itsestään selvä. – Koko tiimi on tärkeä. Erilaisuus on voimavara, ja erilaiset osaamiset täydentävät toisiaan, hän toteaa moneen otteeseen. – Kokemukseni mukaan ihmiset ovat innokkaita oppimaan uutta ja lähtemään mukaan uusiin juttuihin. Kun omassa työssä on hyvä olla, löytyy myös joustavuutta ja halua ottaa työkaverit huomioon. Joustavuusvaatimus koskee tietysti myös meitä esimiehiä.

Lenkille ja salille

Uusia juttuja on Sennin johdolla toteutettu vahva näkyvyys somessa. Prisma Nummelan Facebooksivuilla on jo yli 3 000 seuraajaa! Aktiivisia ollaan myös Instagramissa, ja uusiin juttuihin kuuluu Nummelan oma TikTok-tili. Tarkoituksena on saada yhä useammat kiinnostumaan siitä, mitä Prisma ja SSO tarjoavat. Asiakaspalautetta tulee nykyisin jopa yllättävän paljon. Ihmiset kiittelevät henkilökunnan ystävällisyyttä ja avuliaisuutta. Vipinää Sennillä riittää myös siviilissä. Perheessä on neljä lasta, joten arki on melko hektistä. Vastapainoksi nainen painelee kuntosalille tai lenkkipolulle. – Juokseminen on paras tapa ”tyhjentää pää”. Polun varrelle ovat jääneet monet stressin aiheet, ja tilalle on tullut tuoreita ideoita.

 

Teksti: Pälvi Salo ja Kimmo Salo Kuva: Petteri Kitti