Suur-Seudun Osuuskaupan edustajisto valitsi 24.11.2022 pitämässään kokouksessa hallintoneuvostoon uusia jäseniä. Hallintoneuvostoon kaudeksi 2023–2025 valittiin uudelleen erovuorossa olleet kauppatieteiden maisteri Sanfrid Lindblom, Lohjalta, toimitusjohtaja Maarit Salo, Lohjalta, toimitusjohtaja Jyrki Sjöholm, Salosta sekä maatalousyrittäjä Marianne Vainio, Ylönkylästä. Erovuorossa olleen Eeva Savelan tilalleen valittiin uudeksi jäseneksi yritysasiantuntija, business banker Markus Kinnunen Lohjalta.

Hallintoneuvosto on 2.2. kokouksessaan valinnut keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Puheenjohtajana vuonna 2023 jatkaa lukion rehtori Panu Ruoste Lohjalta ja varapuheenjohtajana Matti Murto Salosta.

SSO:n hallintoneuvostoon kuuluu 20 jäsentä, joista kaksi on henkilökunnan edustajia. Hallituksen ja toimitusjohtajan valitsemisen lisäksi hallintoneuvoston tehtävänä on vahvistaa SSO:n strategia, tavoitteet ja vuosittaiset taloudelliset kokonaistavoitteet sekä valvoa hallintoa ja ohjeistaa hallitusta.

SSO hallintoneuvosto

Lisätiedot:
SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006
SSO, talousjohtaja Riitta-Leena Rossi, p. 044 7705 702

Nyt vihreät kortit viuhumaan!

Suur-Seudun Osuuskauppa täyttää tänä vuonna 120 vuotta ja vuosi on täynnä yllätyksiä. Juhlavuoden kunniaksi toteutamme asiakkaidemme toiveesta Bonus tuplana -viikon! S-Etukortilla Bonus tuplana maanantaista sunnuntaihin 13.–19.3.2023 SSO:n Prismoista, Prisma parturi-kampaamoista, S-marketeista, Saleista, Sokos Salosta ja Lohjalta sekä Emotion Nummelasta. Tee ostokset verkossa s-kaupat.fi tai tule ostoksille paikan päälle. Voit saada Bonusta ostoksistasi jopa 10 %!

Mikäli S-Etukortti puuttuu vielä kukkarosta, niin nyt se kannattaa hankkia! SSO:n asiakasomistajaksi liittyvä saa liittymislahjaksi mahtavat 120 euron edut S-mobiiliin. Lue lisää >>

Tervetuloa ostoksille!

 

Mitä Bonus tuplana tarkoittaa?

Bonus eli ostohyvitys on etu, jonka saat asiakasomistajana S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden bonustoimipaikoista. Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. Bonusta ei myönnetä välitysmyyntituotteista eikä tupakka- ja alkoholituotteista. Lisätietoa kampanjabonuksen kertymisestä: bonustuplana.fi

 

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n kesätöihin haki tänä keväänä yhteensä 2375 nuorta, joka on reilut 500 hakijaa enemmän kuin viime vuonna. SSO työllistää kesällä 2023 noin 400 nuorta. Kesätyöpaikoista noin puolet on yli 18-vuotiaille ja puolet S-Kesiksille eli 15­–17-vuotiaille. Haku kesätöihin päättyi helmikuun 26. Jokainen hakija saa tiedon valinnasta 14.4. mennessä.

Kesätyö on tärkeä kokemus nuorille, silloin otetaan ensiaskeleita elämänmittaiselle työuralle.
− Ykköstavoitteemme on tarjota nuorille myönteisiä työkokemuksia ja monipuolisia palvelualan tehtäviä SSO:ssa, kertoo SSO:n henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo.

Nuoret työllistyvät matkailu- ja ravitsemus-, liikennekauppa- ja polttoneste- sekä päivittäis- ja käyttötavarakaupan toimialoille.
– Kaupan ala on silta työelämään. Monet meillä nyt työskentelevistä ovat hyvän kesätyökokemuksen myötä saaneet kipinän lähteä opiskelemaan alaa ja hakeutuneet meille myöhemmin töihin, toteaa Somersalo.

Yhdessä tekeminen tuo varmuutta tekemiseen ja iloa työpäivään

SSO:lla kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin, eikä kenenkään tarvitse olla seppä syntyessään. Jokainen opastetaan alkuun, annetaan aikaa harjoitella sekä tulla kohdatuksi omana itsenään.
– Huolehdimme, että kaikki perehdytetään huolella yritykseen, työympäristöön sekä työtehtäviin ja kesätyöntekijät pääsevät nopeasti osaksi toimipaikan hyvää työporukkaa, Somersalo kertoo.

SSO:n marketkaupassa ja liikennekaupassa työskentelee neljä valmentajaa, joiden päätyönä on perehdyttää uudet työntekijät tehtäviinsä. Nämä valmentajat toimivat yksiköiden esihenkilöiden tukena myös kesätyöntekijöiden perehdytyksissä.

Kesätyöntekijöille Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajuus

SSO:n tarjoaa täysi-ikäisille kesätyöntekijöille lahjaksi Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n jäsenyyden. Asiakasomistajana kesätyöntekijät saavat S-Etukortin ja voivat kerätä Bonuksia nykyiseen talouteen tai itselleen.

SSO on myös tänä vuonna mukana Vastuullinen Kesäduuni 2023 –kampanjassa.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO ja Lohjan Prismakeskuksessa sijaitseva Lohjan 1. apteekki ovat sopineet bonusyhteistyön päättymisestä. Bonus kertyy apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista 28.2.2023 asti.

Alueellamme palvelee viisi apteekkimyymälää, joista saat S-Etukortilla Bonusta:

Bonusta myönnetään vain apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä, eikä verkkoapteekissa tehdyistä ostoista.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO järjestää helmi-maaliskuun aikana Kesädeitti-tapahtumia Salossa, Nummelassa ja Lohjalla. Kesädeiteille kutsutaan kaikki 15–17-vuotiaat SSO:sta kesätöitä hakeneet nuoret, joista jokainen pikahaastatellaan tapahtumassa. Kutsu Kesädeiteille lähetetään sähköpostitse. Kaikki SSO:lle hakuaikana hakeneet kesätyönhakijat haastatellaan: alaikäiset S-kesishakijat Kesädeitti-tapahtumissa ja täysi-ikäiset kesätyöhakijat erillisissä videohaastatteluissa.

Jo perinteeksi muodostuneet pikahaastattelutapahtumat palaavat koronavuosien jälkeen. Suuren suosion saanut toimintamalli haastattelutilaisuuksien järjestämisestä on saanut nuorilta erittäin positiivista palautetta. Yhteensä tilaisuuksia järjestetään SSO:n alueella lähemmäs kymmenen.
– 15–17-vuotiailla S-kesisläisillä ei välttämättä ole lainkaan työkokemusta, joten haastattelut antavat nuorelle mahdollisuuden tutustua työnhakuun ja työnantajalle tutustua nuoreen työnhakijaan, kertoo SSO:n henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo.

– Kesädeitti-tapahtumassa nuoret saavat tehtäväkseen pohtia erilaisia asiakaspalvelutilanteita, ja jokainen hakija pääsee kertomaan itsestään muutaman minuutin pikahaastattelussa. Tänäkin kesänä saamme varmasti mahtavia tyyppejä meille töihin. Meillä on vahva usko oman alueemme nuorisoon, Somersalo iloitsee.
SSO:ssa halutaan tarjota kaikille kesätyöntekijöille kattava perehdytys, jotta kesätyökokemuksen onnistumiselle luodaan mahdollisimman hyvät lähtökohdat. SSO:n perehdytykseen erikoistuneet valmentajat ovat vastassa hakijoita jo Kesädeitti-tapahtumissa, ja myöhemmin ottavat tulevat kesätyöntekijät vastaan heidän ensimmäisinä työpäivinään kesätyöpaikoissa.
– On varmasti mukavampaa aloittaa kesätyöt, kun on tutut kasvot ovella vastassa, Somersalo toteaa.

SSO työllistää kesällä 2023 noin 400 nuorta, joista noin sata on S-Kesiksiä, eli 15–17-vuotiata. S-kesikset tutustuvat työelämään vähintään 2–6 viikon mittaisella jaksolla. Loput SSO:n kesäpesteistä ovat yli 18-vuotiaille. SSO:n kesätyöpaikat ovat haettavana 26.2.2023 asti. Kesätyövalinnoista ilmoitetaan hakijoille viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

Kesädeitti-tapahtumat pidetään Lohjan Prismassa, Nummelan Prismassa ja Salossa Kauppakeskus Plazassa.

Sale Hiidensalmen avajaisia vietetään lauantaina 11.2.2023 klo 10 alkaen. Myymälän suunnittelussa on jo rakennusvaiheessa otettu huomioon vastuullisuus ja ekologisuus. Sale tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman, runsaasti take away -tuotteita ja laajat aukioloajat, palvellen niin lähialueen asukkaita kuin satunnaisia ohikulkijoita.

”Uuden yksikön myötä haluamme tarjota lisää laadukkaita nopean asioinnin mahdollisuuksia ja täydentää palvelutarjontaa. Unohtamatta henkilökuntaa – ihmiset tekevät kaupan ja uuden kaupan myötä voimme jälleen tarjota lisää hyviä kohtaamisia”, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.

”Myymälä on Sale-konseptin suurimman kokoluokan yksikkö. Myymälä on myyntipinta-alaltaan noin 650 neliötä ja tuotevalikoimaltaan se tarkoittaa noin 10 000 tuotteen laadukasta valikoimaa. Uudesta kaupasta löytyy uusia palveluita tuorepuristetusta mehusta, paistopisteen uunituoreisiin herkkuihin, unohtamatta asiointia helpottavia itsepalvelukassoja sekä Postin pakettiautomaattia. Pihalle suunnitteilla on myös myöhemmin käyttöön otettava sähköautojen latauspiste. Asiakkaiden toiveesta myymälä palvelee laajoin aukioloajoin joka päivä klo 7–23.”, kertoo ryhmäpäällikkö Joni Toivonen.

Uusi myymälä työllistää noin 15 henkilöä, henkilökunta odottaa innoissaan uuden myymälän avajaisia. ”Lähialueen asukkaat on otettu alusta asti mukaan uuden Salen suunnitteluun ja asiakkaiden toiveita on huomioitu tuote- ja palveluvalikoiman suunnittelussa. Lähikoulujen 6. luokat otettiin mukaan Salen oman paikallismerkin suunnitteluun ja asiakkaat saivat äänestää syntyneistä ideoista omaa suosikkiaan. Myymälässä komeileva paikallismerkki, ”Silta Saleen”, on syntynyt suunnittelukilpailuun osallistuneen Lohjan Laurentius-koulun 6B -luokan idean pohjalta. Luokan kilpailutyön on piirtänyt oppilas Elias Saarinen.”, iloitsee myymäläpäällikkö Pipsa Wigren. 

Luontoa säästäen nyt ja tulevaisuudessa

”Ekologisuuden osalta asetimme uudelle kaupalle erittäin kunnianhimoiset tavoitteet. Teimme jo suunnitelmien yhteydessä tarkat laskelmat rakentamisen vaikutuksista luontoon. Vain ottamalla nämä seikat jo rakennusvaiheessa huomioon, voidaan niiden vaikutus myös minimoida. Rakennusmateriaalit on valittu huolella: esimerkiksi käytetty puu on kestävistä lähteistä ja sertifioitua. Itse myymälä käyttää uusiutuvaa- ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun lauhdelämmön sekä myöhemmin asennettavien aurinkopaneelien avulla, jolloin kiinteistön arjen ylläpidosta saadaan täysin päästötöntä. Se on iso juttu, joka näin osaltaan toteuttaa SSO:n asettamaa hiilinegatiivisuustavoitetta vuoteen 2025 mennessä”, kertoo SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

Lisätietoja

SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006

liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola, p. 050 466 8252

ryhmäpäällikkö Joni Toivonen, p. 044 770 5452

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on päättänyt hankkia 120-juhlavuoden kunniaksi sydäniskurit kaikkiin alueensa ruokakauppoihin, joissa niitä ei vielä ole. Turvallisuusteko on osa #pieniähyviätekoja -sarjaa, missä SSO tekee missionsa mukaista työtä, eli parempaa paikkaa elää. Uuden sydäniskurit asennetaan kesään mennessä.

Sydäniskurin eli defibrillaattorin avulla voidaan merkittävästi parantaa sydänpysähdyksestä selviämisen ja toipumisen mahdollisuuksia. Sydäniskurin käyttöä ei tarvitse arkailla, sillä laite opastaa ääneen vaihe vaiheelta toimimaan oikein. Vahinkoa iskurilla ei voi saada aikaan.

– Laitteet ovat täysin turvallisia käyttää: ne eivät anna iskua, jos ei ole tarvetta. Laite analysoi tilanteen aina ensin, ja vasta tarvittaessa antaa iskun, selventää SSO:n yritysturvallisuuspäällikkö Paavo Hänninen ja muistuttaa, että sydäniskuri ei poista tarvetta paineluelvytyksen aloittamiselle.

– Aina ensin aloitetaan paineluelvytys, eli ei jäädä odottamaan iskuria vaan elvytys aloitetaan välittömästi, sillä sydämenpysähdyksessä jopa jokainen sekunti on tärkeä.

SSO kouluttaa henkilökuntaansa käyttämään sydäniskureita ensiapukoulutusten yhteydessä.
– Jokaisessa toimipaikassa, missä on sydäniskurit, on henkilökunta opastettu laitteen käyttöön, Hänninen vakuuttaa.

Asiakasomistajien toive

– SSO haluaa sydäniskureiden hankinnalla edistää alueen asukkaiden turvallisuutta jokaisessa toimipaikassaan. Kaupat ovat kylillä, varsinkin maaseudulla keskeisiä paikkoja, joissa ihmiset kohtaavat. Toive sydäniskureista tuli asiakasomistajilta sopivasti samaan aikaan, kun SSO:ssa suunniteltiin juhlavuotta, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.

– Iskureita on jo toki ollutkin alueemme toimipaikoissa, mutta nyt on hankittu lähemmäs kolmekymmentä iskuria lisää, joilla varmistamme, että jokaisen toimipaikkamme sisätiloista sellainen löytyy. Yksikin pelastettu ihmishenki on investoinnin arvoinen, Hänninen sanoo.
Iskurit asennetaan toimipaikkojen sisätiloihin, ja ovat näin ollen saatavilla toimipaikan aukioloaikojen mukaisesti.

– Uusien sydäniskureiden asennus aloitetaan tammikuun toisella viikolla Suomusjärveltä, ja kaikki iskurit saadaan asennettua kesään mennessä. Lähimmän sydäniskurin sijainnin voi jokainen helposti käydä katsomassa osoitteesta defi.fi, Hänninen vinkkaa.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO tarjoaa erinomaisen väylän tutustua kaupan toimialaan. Monipuolisen työkokemuksen ja S-ryhmän hyvien henkilöstöetujen lisäksi täysi-ikäiset kesätyöntekijät saavat tänäkin vuonna Suur-Seudun Osuuskaupan jäsenyyden. SSO:ssa on tarjolla monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä – jo työkokemusta kartuttaneille kuin uran ensimetreillä oleville.
SSO työllistää kesällä 2023 noin 400 nuorta. Kaksi kolmannesta SSO:n kesäpesteistä on yli 18-vuotiaille ja tämän lisäksi tarjolla on noin sata S-Kesis -paikkaa 15–17-vuotiaille, joissa nuoret tutustuvat työelämään vähintään 2–4 viikon mittaisella jaksolla. Haku kesätöihin on käynnissä nyt, ja valinnat tehdään viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

– SSO on yksi toimialueensa suurimmista työllistäjistä. Erityisen paljon työllistämme nuoria ja tälläkin hetkellä palveluksessamme on yli 250 alle 25-vuotiasta. Myös ensi kesänä tarjoamme monipuolisia palvelualan tehtäviä SSO:ssa ja tuemme nuorten mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta ja päästä myöhemmin kiinni työelämään. Monet meillä nyt työskentelevistä ovat hyvän kesätyökokemuksen myötä saaneet kipinän lähteä opiskelemaan alaa ja hakeutuneet meille myöhemmin töihin, toteaa henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo.

Valmentajat perehdyttämisen tukena

SSO:n kesätöihin hakiessa ei tarvitse arkailla sitä, ettei osaa, sillä jokainen autetaan varmasti alkuun.
– Meillä kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Ykköstavoitteemme on tarjota nuorille myönteisiä työkokemuksia, joten panostamme vahvasti työntekijöidemme perehdyttämiseen. Huolehdimme, että kaikki perehdytetään huolella yritykseen, työympäristöön sekä työtehtäviin ja he pääsevät nopeasti osaksi toimipaikan hyvää työporukkaa, Somersalo kertoo.

SSO:n marketkaupassa ja liikennemyymälöissä on neljä valmentajaa, joiden päätyönä on perehdyttää uudet työntekijät tehtäviinsä. Nämä valmentajat toimivat yksiköiden esimiesten tukena myös kesätyöntekijöiden perehdytyksissä.

SSO:n kesätyöntekijöiden rekrytointi etenee useilla toimialoillamme eri tahtiin, mutta kesätyövalinnoista ilmoitetaan hakijoille viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

Kesätyöntekijöille Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajuus

SSO tarjoaa myös tänä vuonna täysi-ikäisille kesätyöntekijöille lahjaksi Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n jäsenyyden. Asiakasomistajana kesätyöntekijät saavat S-Etukortin ja voivat kerätä Bonuksia nykyiseen talouteen tai itselleen. Bonusta kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneidemme yli 2000 toimipaikasta mm. jokapäiväisistä hankinnoista, herkuttelusta, hemmottelusta, elämyksistä ja arjen palveluista.

SSO:n kesätyöpaikkoihin voi hakea sunnuntaihin 26.2.2023 asti osoitteessa sso.fi/rekry

Lisätiedot:

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo, p. 044 7705 175
Avoimet kesätyöpaikat: sso.fi/rekry

Kesätöihin voi tutustua tarkemmin sso.fi/kesatyo

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO käynnisti kesällä 2022 uuden Kannustajat -ohjelman, jonka kautta jaettiin 15 000 euroa sponsorointitukea paikallisille yhdistyksille. Ensimmäistä kertaa järjestettyyn ohjelmaan ilmoittautui mukaan 51 paikallista yhdistystä, joista SSO:n asiakasomistajien avulla valittiin 18 yhdistystä, jotka pääsevät saamillaan tukisummilla toteuttamaan pieniä hyviä tekoja omissa yhteisöissään. Ohjelmasta saatujen hyvien kokemusten perusteella, ohjelma saa jatkoa myös tulevana vuonna.

SSO:n Kannustajat -ohjelman kautta paikallisilla, lasten ja nuorten harrastustoiminnan ja hyvinvointia edistävän toiminnan parissa toimivilla yhdistyksillä, kulttuuritoimijoilla sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöillä on mahdollisuus hakea matalalla kynnyksellä tukea toimintaansa.

– Kannustajat -ohjelman vastaanotto oli yhdistysten ja asiakasomistajien keskuudessa ilahduttavan positiivinen ja tämän kaltaiselle ohjelmalle on selkeä tarve. Oli hienoa nähdä, miten yhdistykset aktivoituivat hakemaan mukaan ohjelmaan. Mukaan ilmoittautui yhdistyksiä kattavasti läpi toimialueemme ja monipuolisesti eri yhdistyksiä urheilu- ja kulttuuritoimijoista vapaapalokuntalaisiin, kertoo asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen.

Asiakasomistajat päättivät tuen saajat

Tukipotin jakautumisesta yhdistysten kesken päättivät SSO:n asiakasomistajat äänestämällä lokakuussa netissä omaa suosikkiyhdistystään. Kutsu äänestykseen lähetettiin kaikille SSO:n asiakasomistajille, jotka olivat ilmoittaneet omiin asiakastietoihinsa sähköpostiosoitteen, eivätkä olleet kieltäneet tutkimuskyselyiden lähettämistä.

– Koemme tärkeäksi, että asiakasomistajillamme on mahdollisuus päästä konkreettisesti mukaan vaikuttamaan toimintaamme, kuten mille yhdistyksille jaamme sponsorointitukea. Äänestäminen on asiakasomistajalle yksi keino vaikuttaa asioihin ja olla mukana edistämässä kotiseudun elinvoimaa – osuuskaupan mission mukaisesti teemme yhdessä parempaa paikkaa elää. Äänestyksen kohde oli selkeästi asiakasomistajiemme sydäntä lähellä, sillä äänensä yhdistyksille halusi antaa 5 945 asiakasomistajaamme, iloitsee Karppinen.

Suurimmat tukipotit nappasivat Pelastakaa Lapset ry Lohjalta, Salon vapaaehtoinen palokunta Salosta ja Vihdin vapaaehtoinen palokunta Vihdistä. Ohjelman kautta jaettava tuki jakautuu tasaisesti toimialueelle: tuettavista yhdistyksistä kolmannes on Lohjalta, kolmannes Salosta ja loput muualta SSO:n alueen kunnista. Kaikki tukea saaneet äänimäärineen löytyy osoitteesta sso.fi/tukeasaaneet

Kannustajat -ohjelman haku alkaa jälleen tammikuussa

Kannustajat -ohjelman haku järjestään kahdesti vuonna 2023, tammikuussa ja loppukesästä. Ohjelman kautta jaettava tukipotti nousee ensi vuonna SSO:n 120 juhlavuoden kunniaksi 60 000 euroon. Tukea jaetaan keväällä ja syksyllä 30 000 €.

– Kaikki Kannustajat -ohjelman hakukriteerit täyttävät, rekisteröidyt yhdistykset voivat hakea mukaan ohjelmaan. Mikäli oma suosikkiyhdistys ei tällä kertaa löytynyt Kannustajista, kannattaa yhdistykselle ehdottomasti vinkata ohjelmasta, kannustaa Karppinen. Haku ohjelmaan käynnistyy 23.1.2023 netissä osoitteessa sso.fi/kannustajat

 

Lisätietoja

SSO, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen, puh. 044 7705 365

 

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n hallintoneuvosto on valinnut SSO:n hallituksen vuodelle 2023. Toimitusjohtaja Ossi Pohjolan jäädessä pois, on uusina jäseninä SSO:n hallitukseen valittu teollisuusneuvos Liisa Leino sekä Yleisradion Luovat sisällöt ja media -yksikön strateginen ja operatiivinen päällikkö Antti Hirvonen.

– Kiitän lämpimästi Ossia vahvasta panoksesta SSO:n menestyksessä niin liiketoiminnallisen kuin teknologisten ratkaisujen näkökulmasta. Samalla toivotan tervetulleeksi uudet jäsenet: Liisan, jolla on rautainen tausta liike-elämästä ja hallitustyöskentelystä sekä Antin, tuomaan mukaan uutta ajattelua nuorista ja nuorten digitaalisesta kuluttamisesta, toteaa SSO:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Panu Ruoste.

SSO:n hallitus 2023:

toimitusjohtaja Tapio Finér, puheenjohtaja
maanviljelijä Jaakko Halkilahti, Salo
strateginen ja operatiivinen päällikkö Antti Hirvonen, Lohja
teollisuusneuvos, toimitusjohtaja Liisa Leino, Salo
project executive Elise Lepinsalo-Harju, Salo
tehtaanjohtaja Martti Savelainen, Lohja