Aurinko helli festarikansaa Aurlahden rannassa järjestetyillä Rantajameilla. Tapahtuma pysyy vuosi vuodelta erittäin suosittuna, keräten tänä vuonna huikeat 12 500 kävijää nauttimaan tunnelmasta. Festivaali kokoaa yhteen niin paikallisia kuin hieman kauempaakin tulevia juhlijoita viettämään aikaa mahtavassa järvimiljöössä huippuartistien seurassa. 

Rantajamit on tullut tunnetuksi ”pienenä suurena” festivaalina, joka tarjoaa kävijöilleen mahtavia musiikkielämyksiä iloisen festaritunnelman ja sujuvien järjestelyjen kera. Suomen suosituimpien artistien esiintymiset takaavat joka vuosi sen, että Rantajamit pysyy Länsi-Uudenmaan odotetuimpana tapahtumana kooten ”Jamittajia” läheltä ja kaukaa.  

Torstaina festarikansaa viihdyttivät Dog Hustlers, Bee, Ellinoora, Teflon Brothers sekä Kuumaa. Perjantaina nautittiin Stigin, Pasin ja Anssin, Vesterisen yhtyeineen, Erika Vikmanin ja Klamydian seurasta, ja lauantaina iloisen festaritunnelman viimeistelivät Frans Harju, Olli Halonen, Maija Vilkkumaa, Yö ja JP Leppäluoto sekä Haloo Helsinki! 

– Torstai on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta kävijöiden joukossa, noussen myös tänä vuonna kävijämääriltään perjantain ja lauantain tasolle. On mahtavaa, että ihmiset löytävät muunkin Jamituspäivän, kuin vaan perinteiset perjantain ja lauantain, kertoo Rantajamien projektipäällikkö Elina Pakkanen tyytyväisenä.  

Sää oli tänä vuonna suosiollinen ja juhlijat saivat nauttia poutaisesta säästä ja auringonpaisteesta läpi festivaalin. – Säätiedotusten seuraaminen aiheuttaa aina pientä jännitystä muiden valmistelujen lomassa, säällä kun on hyvinkin suuri merkitys niin festarien suosion kuin tunnelmankin kannalta. Onhan se nyt kivempi jammailla kesävaatteissa kuin sadetakissa, naurahtaa Pakkanen. 

Kaiken kaikkiaan Rantajamit onnistuivat hyvin niin järjestelyjen kuin kävijämäärienkin osalta. – Tänä vuonna taisimme tehdä kävijäennätyksen, aivan mieletön juttu. Meillä on joka vuosi huipputiimi tekemässä Rantajameja, melkein satakunta tiimiläistä, ja työllistämme yhteistyökumppaneita Lohjalta ja lähialueelta. Saimme jälleen kiitosta sujuvasta tapahtumasta ja ammattimaisesta järjestämisestä. Jamit ovat myös yksi alueen vetovoimatekijä, ja olemme tästä kovin ylpeitä. Suuret kiitokset koko Jamien toteuttajatiimille, yhteistyökumppaneille, viranomaisille ja Rantakantin asukasyhdistykselle erittäin onnistuneesta tapahtumasta, kiittelee Pakkanen.  (kuva: Emma Salo)

Käynnistämme kesällä 2024 projektin, jossa vaihdamme kahdeksan toimipaikkamme valaistuksen

energiapiheihin LED-valaisimiin. Tällä toimenpiteellä säästämme energiaa jopa kolmenkymmenen* omakotitalon vuotuisen sähkönkulutuksen verran. Hiilidioksidipäästövähennyksiä uudistuksesta kertyy vuodessa yli 80 000 kiloa.

Projektin myötä yli 70 prosenttia toimipaikoistamme tulee olemaan LED-valaistuja, ja vuoden 2025 lopussa luku on noussut jo 80 prosenttiin, kun valaisinuudistus yksiköissämme jatkuu.

Osana S-ryhmää, olemme sitoutuneet ilmastopäästöjen vähentämiseen nettonollaan koko arvoketjussa.

Lisää tavoitteestamme voit lukea osoitteesta: s-ryhma.fi .

 

Lohjan kesään on yli 30 vuoden ajan kuulunut Rantajamit, joka on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä oman alueensa suosituimpana tapahtumana. Jameja kutsutaan paikallisten keskuudessa ”Suomen suurimmaksi luokkakokoukseksi”, eikä syyttä – tapahtuma yhdistää niin lohjalaiset kuin kauempaakin tulevat festarikävijät vuodesta toiseen.

Taas on se aika kesästä, kun Aurlahden ranta täyttyy hyvästä musiikista, leppoisasta tunnelmasta ja iloisista festivaalivieraista. Tapahtuma on perinteikäs kaupunkifestivaali, joka on kesän odotetuimpia tapahtumia Länsi-Uudellamaalla. Jamit ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta. Moni valitsee kesän festareikseen sopivan kokoiset, huippuesiintyjillä valjastetut Rantajamit siitä syystä, että megatapahtumien väen tungos ei houkuttele kaikkia festivaalikävijöitä. 

– Meitä kiitellään todella paljon siitä, että saamme luotua Jameille ”ison maailman festaritunnelmaa” mahtavissa puitteissa ilman tunkua ja jonotusta. Tästä kiitos kuuluu meidän mahtavalle tiimille, jonka upean työpanoksen ansiosta voimme joka vuosi vastata kävijöiden odotuksiin ja myös ylittää ne, kertoo tapahtuman projektipäällikkö Elina Pakkanen iloisena.  

Esiintyjinä tuttuun tapaan huippuartisteja 

Esiintyjäkattaus koostuu tänäkin vuonna Suomen kuumimmista artisteista, kun muun muassa Kuumaa, Erika Vikman ja Haloo Helsinki! liikuttavat festarikävijöitä. 

Artistien arvioidut esiintymisajat: 

Torstai 4.7. 

Klo 16.30 Dog Hustlers 

Klo 17.45 Bee 

Klo 19.30 Ellinoora 

Klo 21.15 Teflon Brothers 

Klo 23 Kuumaa 

 Perjantai 5.7. 

Klo 16.15 Stig 

Klo 17.45 Pasi ja Anssi 

Klo 19.30 Vesterinen yhtyeineen 

Klo 21.15 Erika Vikman 

Klo 23 Klamydia 

 Lauantai 6.7. 

Klo 16.15 Frans Harju 

Klo 17.30 Olli Halonen 

Klo 19.15 Maija Vilkkumaa 

Klo 21 Yö ja JP Leppäluoto 

Klo 22.45 Haloo Helsinki! 

Jamien festarialue on auki päivittäin klo 15.30–00.30. Tarkemmat ohjelmatiedot sekä ohjeet festarikävijöille löytyvät osoitteesta rantajamit.fi. (Kuva: Photohirvonen)

 

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n 19:n Sale-myymälän rakennustyöt Vihdin Nummelassa aloitettiin marraskuussa 2023 ja nyt projekti alkaa olla loppusuoralla. Kun rakennustyöt on saatu suurelta osin päätökseen, alkaa myymälän kalustaminen ja tavaroitustyö. Uusi Sale tulee tarjoamaan asiakkailleen monipuolisia palveluita, kuten tuorepuristettua mehua, runsaan takeaway-tuotevalikoiman, paistopisteen makeita ja suolaisia herkkuja, sujuvan asioinnin takaavia itsepalvelukassoja sekä pakettiautomaatteja.  

Sale Nummelan vasta valittu myymäläpäällikkö Jenni Töykkälä ei malttaisi millään odottaa töiden valmistumista. – Uuden myymälän avaaminen on aina ainutlaatuinen kokemus. Salen henkilökunnan rekrytointi on juuri käynnissä ja kunhan valinnat on saatu valmiiksi, pääsemme aloittamaan myymälän kalustamisen ja tavaroituksen. Olen vakuuttunut, että saamme kasaan sekä huipputiimin että upean myymälän, josta voimme kaikki olla ylpeitä, kertoo Töykkälä iloisena.  

 Uuden myymälän suunnittelussa ja rakentamisessa on alusta asti kiinnitetty huomiota vastuullisuuteen ja ekologisuuteen. Sale Nummela tulee käyttämään mm. uusiutuvaa- ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun lauhdelämmön sekä aurinkopaneelien avulla. Myös SSO:n sähköautonlatausverkosto laajenee, kun Salen yhteyteen avataan ABC-latauspiste.  

 Sale Nummela tulee työllistämään 10–15 henkilöä ja myymälän avajaisia päästään viettämään elokuussa.  

Kauppakeskus Lohen vuodesta 2024 on tulossa kiinnostavien uudistusten siivittämä. Lohjan Sokos tullaan keskittämään Lohen toiseen kerrokseen, jotta ensimmäisestä kerroksesta saadaan vapautettua tilaa uudelle vuokralaiselle. Sokoksen uudessa tilassa otetaan käyttöön myös Outletin liiketila eli samalla Outletin toiminnasta toisessa kerroksessa luovutaan. 

Sokos Lohja on ollut vuokralaisena kauppakeskus Lohessa sen avauksesta lähtien, ja tavaratalo on tarjonnut niin paikallisille kuin vähän kauempaakin saapuville asiakkaille laajan valikoiman kodin, muodin ja kauneuden tuotteita kera ystävällisen ja asiantuntevan palvelun. Sokoksen toiseen kerrokseen keskittämisen jälkeen se voi palvella asiakkaitaan vielä entistäkin paremmin ja sujuvammin. Kodin osasto kauneuden ja muodin maailmojen vieressä tulee houkuttelemaan asiakkaita klassisilla ja trendikkäillä sisustustuotteillaan. Miesten kosmetiikka ja pukeutuminen täydentävät toisiaan ja tekevät ostamisesta helppoa, ja naisten muodin sekä kauneuden maailmojen ajankohtaiset ja näyttävät esillepanot sekä tilaratkaisut tekevät Sokoksesta alueensa upeimman ostospaikan. Uudistus tulee muuttamaan kauppakeskus Lohen toisen kerroksen muodin ja kauneuden kerrokseksi, kun Sokoksen rinnalta löytyvät kansainväliset muotiketjut Lindex ja HM.   

 – Uudistus on erittäin tervetullut ja odotettu henkilökuntamme keskuudessa. Jatkossa voimme panostaa entistäkin enemmän asiakaspalveluun, kun kaikki toiminta on keskitetty samaan kerrokseen. Myös ostaminen helpottuu, kun läheltä toisiaan löytyvät esimerkiksi sekä kosmetiikan että pukeutumisen tuotteet, kertoo Sokoksen tavaratalopäällikkö Tiina Karppinen tyytyväisenä.  

Normal avaa kauppakeskus Lohessa syksyn aikana

Sokokselta vapautuvaan liiketilaan on tulossa kiinnostava uusi vuokralainen, kun tanskalainen vähittäiskauppaketju Normal avaa myymälänsä kauppakeskus Loheen. Syksyllä avattava Lohen myymälä täydentää hienosti kauppakeskuksen monipuolista liiketarjontaa. Normalin valikoimista löytyy ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, snackseja, meikkejä ja puhdistusaineita pysyvästi alhaiseen hintaan.

– Haluamme kehittää kauppakeskus Lohea aktiivisesti ja asiakkaitamme kuunnellen. Normal oli erittäin toivottu asiakkaiden keskuudessa, ja olemme iloisia voidessamme toteuttaa nämä toiveet. Samalla saamme tuoda Lohjalle jotain aivan uutta, kertoo SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

Lohen ravintolatarjonnassa tapahtuu myös uudistuksia, kun Robert’s Coffee muutti 13.6. ensimmäiseen kerrokseen PP-auton avaraan ja valoisaan liiketilaan. Kahvila Toasti taas tulee muuttamaan toiseen kerrokseen Robert’s Coffeen paikalle, kokien samalla miljööuudistuksen raikkaus ja houkuttelevuus silmällä pitäen. Ravintola Antonio saa muutoksen yhteydessä kaivattua lisätilaa, tuoden helpotusta esimerkiksi vilkkaaseen lounasaikaan.

Suunnitellut uudistustyöt aloitetaan mahdollisimman pian suunnitelmien varmistuttua.

Lisätietoja: Sokoksen muutoksen osalta: tavaratalopäällikkö Tiina Karppinen p. 044 320 5204, muut muutokset: liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola p. 050 466 825

 

Kesällä monen ruokakaupan kylmäallas viilenee auringon voimalla. S-ryhmän toimipaikoissa aurinkosähköä tuotetaan paikalliseen käyttöön myymälöiden katoille tai pihoille rakennetuilla aurinkopaneeleilla.

S-ryhmä on yksi suurimpia aurinkosähkön tuottajia. Vuoden 2023 lopussa noin 260 toimipaikassamme oli yhteensä yli 120 000 aurinkopaneelia. Investoinnit aurinkosähköön jatkuvat myös vuoden 2024 aikana. Aurinkopaneeleja rakennetaan tuhansittain lisää yli 30 ruokakauppaan ja liikennemyymälään.

”Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n on tehnyt pitkäjänteistä työtä yhdessä S-voiman kanssa ja yhteistyön tuloksena meillä on kaikkiaan 13:ssa kohteessamme aurinkovoimalat. Uudiskohde Sale Nummelaan tulee 14. aurinkovoimala, ja etsimme edelleen uusia mahdollisuuksia hyödyntää aurinkoa energianlähteenä. Aurinkovoimalamme tuottavat energiaa 1 400 000 kWh, joka on noin 3 % koko sähkönkulutuksestamme. Aurinkovoima tukee osaltaan muita energiatehokkuusratkaisujamme, kuten hukkalämmön hyödyntämistä kylmälaitoksista. Kaksi viimeisintä Sale rakennusta vastaavat passiivitalon kulutusta, jolloin energiankulutus on tavanomaista pienempi. Kolme uusinta Sale yksikköä ovatkin jo ylläpidon osalta hiilineutraaleja, jolloin emme aiheuta päästöjä”, kertoo Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

Paikalliset aurinkopaneelihankkeet eri puolilla Suomea ovat osa pitkäjänteistä tavoitetta investoida uusiutuvan energiantuotantoon

S-ryhmässä on tehty jo vuosia merkittäviä investointeja uusiutuvaan energiaan sekä pitkäjänteistä työtä energian säästämiseksi ja energiankäytön tehostamiseksi myymälöissä. Tavoitteena on vähentää oman toiminnan päästöjä 90 prosenttia vuoteen 2030 mennessä vuoden 2015 tasosta. Tavoite saavutetaan arviolta viisi vuotta ennakoitua aiemmin. Tällä hetkellä oman toiminnan päästöjä on vähennetty jo yli 80 prosenttia vuoden 2015 tasosta.

Tavoitteen saavuttaminen on johdonmukaista työtä. Lähes 600 S-ryhmän myymälään on vaihdettu ympäristöystävällisemmät, luonnollisia kylmäaineita käyttävät kylmälaitteet. Energiatehokkuutta on parannettu mm. ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmiä tehostamalla ja saneeraamalla sekä LED-valoilla. S-ryhmä on investoinut uusiutuvaan energiaan, ja onkin maan suurimpia tuuli- ja aurinkosähkön tuottajia. Muun muassa nämä tekijät ovat päästövähennysten takana.

Lisätietoja:
S-ryhmä-tasoiset energia-aiheet: Maija Henell, energiajohtaja, maija.henell(at)sok.fi
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO: Mika Tolppola, liikepaikkapäällikkö, mika.tolppola(at).sok.fi

Prisma Lohjan tammikuussa 2024 alkanut mittava uudistus on nyt saatu päätökseen myymälätilojen osalta. Kiinteistötekniikassa ja myymälän takatiloissa tehdään vielä huolto- ja uudistustöitä syksyn aikana. Koko projekti saadaan päätökseen lokakuun lopussa.

Lohjan keskustan sydämessä sijaitseva Prisma Lohja on kokenut alku vuoden aikana mittavan muutostyön. Päivittäistavaraosastoa laajennettiin noin 500 neliötä, konseptiuudistuksia tehtiin makeisissa, lastenmaailmassa ja kauneuden- ja hyvinvoinnin osastolla, sekä hedelmä- ja vihannesosaston miljöötä uudistettiin houkuttelevammaksi. Maitokaappi ja Ruokatori vaihtoivat paikkaa keskenään, jolloin Ruokatori sai kaivattua lisätilaa. Ruokatorin tarjonnasta löytyy jatkossa kalan ja muiden tuttujen herkkujen lisäksi myös muun muassa sushia, ja ravintolatasoista ruokaa SSO:n omasta Sinun Keittiöstä.  

– Asiakkaat kovasti toivoivat meiltä muun muassa Kerää ja Skannaa -palvelua sekä ”suursyömäri”-pullonpalautuskonetta uudistuksen yhteydessä. Vastasimme näihin toiveisiin ja nyt molemmat löytyvät meiltä Lohjalta, kertoo SSO:n Prismojen johtaja Panu Kärjes tyytyväisenä. – Kiitos asiakkaillemme kärsivällisyydestä remontin keskellä, sekä henkilökunnalle mahtavasta tsemppihengestä. Tämä oli iso ponnistus meiltä kaikilta, Kärjes jatkaa.  

 Uudistuksella vaikutusta myös energiankulutukseen 

Uudistuksen suunnittelussa kiinnitettiin huomiota myös ympäristöystävällisyyteen. Talotekniikkaa ja valaistusta uusimalla, sekä muuttamalla kylmäkalusteet energiatehokkaiksi ovellisiksi kalusteiksi, saadaan remontin valmistuttua aikaan huomattavia säästöjä kokonaissähkönkäytössä, ja hukkalämmön talteenoton ja uusiokäytön myötä kaukolämmönkäyttö vähenee jopa puoleen nykyisestä. 

Prisma Lohjan uudistetun myymälän avajaisia vietetään kakkukahvien merkeissä maanantaina 17.6. klo 10-18. Tervetuloa! 

 

 

 

 

 

TERVETULOA SALON ILTATORILLE 13.6. – ESIINTYMÄSSÄ STIG!

Kutsumme sinut viettämään kesäiltaa Salon Iltatorille torstaina 13.6.2024. Tule nauttimaan leppoisasta toritunnelmasta ja nauttimaan Stigin keikasta! Iltatoria isännöivät Suur-Seudun Osuuskauppa ja LähiTapiola Etelä. Tapahtumassa mukana myös Sokos Salo, SSO:n Estradi Kyläkauppa herkkuineen sekä Asiakasomistaja- ja S‑Pankkipalvelut. Iltatorin tunnelmasta pääsee nauttimaan klo 15 alkaen ja Stig astuu lavalle noin klo 18.

Haluamme omalta osaltamme tarjota kotiseudullemme laadukkaita palveluita, elämänturvaa ja elinvoimaa sekä hyviä hetkiä ja iloa arkeen. Teemme yhdessä alueen asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa töitä turvallisen elämän, hyvinvoivan lähiympäristön ja yhteiskunnan puolesta.

Ota perhe ja ystävät mukaan ja tulkaa viettämään rentoa iltaa kanssamme. Varaa päivä kalenteristasi
ja tule torille moikkaamaan tuttuja!

Nähdään torilla!

Tänä vuonna kesätöihin SSO:lle tuleville oli ensi kertaa tarjolla Kesäetkot-tapahtuma, jossa täysi-ikäiset kesätyöntekijät ja 15–17-vuotiaat S-kesikset toivotettiin tervetulleiksi kesätöihin SSO:lle ennen varsinaisten kesätöiden alkua. Lohjalla, Nummelassa ja Salossa järjestetyissä tapahtumissa keskusteltiin muun muassa kesätöihin liittyvistä odotuksista, SSO:sta työnantajana sekä mahdollisesta jännityksestä ja kesätöissä jaksamisesta.

– Kesäetkojen suosio yllätti meidät kaikki. Nuorista oli mukava päästä tapaamaan tulevia työkavereitaan etukäteen ja he kokivat, että tilaisuuksien rento ja positiivinen ilmapiiri helpottivat esimerkiksi kysymyksien esittämistä kesätöihin liittyen. Monille nuorille kesätyö meillä saattaa olla ensimmäinen askel työelämään. Meistä on tärkeää tehdä kokemuksesta mahdollisimman positiivinen ja onnistunut, ja että saamme kasvatettua uutta innokasta sukupolvea työelämään, kertovat henkilöstöasiantuntijat Eveliina Sahramo ja Aino Tamminen iloisina.

Kesäetkoille osallistunut lohjalainen Ellen oli myös tyytyväinen Etkojen järjestelyihin ja siellä vallinneeseen tunnelmaan. – Oli kiva nähdä muita kesätöihin tulevia ja päästä kuulemaan, millaista työskentely SSO:lla tulee olemaan. On helpompi aloittaa kesätyöt, kun jo etukäteen vähän tietää työpaikan säännöistä, työskentelytavoista ja siitä, mitä meiltä kesätyöntekijöiltä odotetaan. Etkoista jäi kiva fiilis ja tuntui, että meitä oikeasti odotetaan tulevissa kesätyöpaikoissamme, Ellen sanoi hymyillen.

SSO:n kesätyönhaku oli tänäkin vuonna erittäin suosittu ja hakemuksia vastaanotettiin runsaasti, yli 2300 kappaletta. 15–17-vuotiaiden S-kesisten ja täysi-ikäisten haku oli jaettu kahteen eri ajankohtaan, ja tämä koettiin toimivana ratkaisuna aina hakemusten käsittelystä haastattelujen aikatauluttamiseen. Jokainen hakemuksensa lähettänyt S-kesis sai myös kutsun videohaastatteluun, jossa sai mahdollisuuden kertoa itsestään lisää, kartuttaen samalla kokemustaan työnhakuprosessista. Kaikki täysi-ikäiset taas kutsuttiin pikahaastattelutapahtumaan, eli Kesädeiteille.

SSO:lle kesätöihin valitut, noin 450 nuorta työskentelevät matkailu- ja ravitsemus-, liikennekauppa- ja polttoneste- sekä päivittäis- ja käyttötavarakaupan toimialoilla. Positiiviset kokemukset kesätöistä innostavat nuoria jatkamaan kaupan alalla niin kesätöiden kuin esimerkiksi opiskelujenkin ohessa työskentelyn merkeissä.

 

Ykköstien varrella sijaitseva ABC Lohja on tunnettu pysähdys- ja asiointipaikka niin paikallisten kuin kauempaakin tulleiden matkalaisten joukossa. Liikenneaseman monipuoliset palvelut ovat 3.6. alkaen entistäkin paremmin saatavilla, kun ABC laajentaa aukioloaan, ollen jatkossa auki 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

– Asiakkaat ovat toivoneet meiltä laajempia aukioloja – monet kun ovat tottuneet asioimaan esimerkiksi marketeissa vuorokauden ympäri. On erittäin hienoa saada nyt vastata näihin toiveisiin, kertoo Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n ABC ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen tyytyväisenä.

Kesä on liikenneasemalla erityisen vilkasta aikaa, kun kesälomalaiset mielellään pysähtyvät tauolle paikassa, jossa yhdellä pysähdyksellä hoituu sekä auton tankkaus tai lataus että nälän karkoituskin. Nälkäisille matkalaisille onkin luvassa herkullisia uutisia, kun uudistuneen salaattipöydän lisäksi ABC Lohjalla starttaa myös ABC pizzapöytäkonsepti.

– Pizzapöytä on tervetullut lisä jo ennestään monipuoliseen ruokatarjontaamme. Kesäkuun alusta alkaen asiakas voi valita nauttiiko hän perinteisen ABC noutopöydän-, Hesburgerin-, a la carten- vai Pizzapöydän antimia. Meiltä löytyy taatusti mieluinen vaihtoehto jokaiselle ruokailijalle, sanoo ABC Lohjan liikennemyymäläpäällikkö Heini Niskanen iloisena.

ABC Lohja -liikekeskuksesta löytyvät ABC:n palvelujen lisäksi myös Pentikin, Havi Outletin, Orthexin, Deli Bakersin ja Finlayson pop upin myymälät, joista saa kätevästi hankittua esimerkiksi mökkituliaiset pysähdyksensä aikana.

Sähköauton lataajille tarjolla 25 latauspistettä – ABC-lataustarjonta laajenee syksyllä

ABC Lohja on yksi Suomen sähköisimmistä liikenneasemista, kun sieltä löytyvät ABC-latauksen lisäksi myös Rechargen ja Teslan sähköautonlatausasemat. Kaiken kaikkiaan tarjolla on 25 latauspistettä, jotka takaavat sujuvan matkanteon sähköautoileville asiakkaille. Latauspisteiden määrä tulee kasvamaan entisestään, kun suunnitteilla on laajentaa ABC-lataustarjontaa syksyllä. ABC- latausasemalla maksaminen tapahtuu helppokäyttöisellä ABC-mobiilisovelluksella, jonka voi ladata puhelimen sovelluskaupasta. ABC mobiilista voit helposti seurata myös lataamisen edistymistä vaikkapa ruokailun lomassa.

Ajantasaisen tiedon ABC-latausverkostosta voi tarkistaa esimerkiksi ABC-mobiilista tai nettisivuilta abcasemat.fi

Lisätietoja: ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen p. 044 3205 840, liikennemyymäläpäällikkö Heini Niskanen p. 044 3205 153