SSO lahjoittaa lunastettuja S-mobiilikuponkeja vastaan ruoka-annoksia – Kupongin lunastaminen ei maksa asiakasomistajalle mitään

Me Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:ssa ja ruokakasvatusyritys Vennerillä ajattelemme, että ravitseva ja terveellinen ruoka kuuluu kaikille – myös jouluna. Tule siis kanssamme tekemään hyvää ja luomaan yhdessä huomisen hyvinvointia. Asiakasomistajana sinun tulee vain lunastaa S-mobiilietukuponki sovelluksessamme aktivoidaksesi lahjoituksen  – SSO maksaa lahjoituksen puolestasi.

Lunastettuja S-mobiilikuponkeja vastaan lahjoitamme paikalliselle, vähävaraiselle lapsiperheelle raaka-aineet terveelliseen ruokaan ja kokkailuhetkeen. Ruokapalvelu Venner toimittaa ruokatarvikkeet perille yhteistyössä kuntien kanssa –  näin teemme yhdessä alueestamme parempaa paikkaa elää!

Kampanja on voimassa 28.11.–11.12.2022.

Kokeile Vennerin Keittiössä -kasvisreseptipalvelua veloituksetta

Vennerin Keittiössä on Vennerin runsas, maukas kasvisreseptipalvelu, joka inspiroi kokkaamaan yhdessä, syömään hyvin ja auttaa kohti arjen parempia valintoja. Tarjoamme sinulle nyt Vennerin Keittiössä -kasvisreseptipalvelun kuukauden ajan veloituksetta! Rekisteröidy palveluun ilmaiseksi koodilla VENNERSSO osoitteessa venner.fi/login. Etu voimassa 31.1.2023 asti.

Venner on vuonna 2018 perustettu yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminta tähtää hyvinvoinnin polarisaation kaventamiseen. Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat yrityksen toiminnan perusta. Venner tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille helpon väylän voimaannuttaa yhteiskuntamme vähäosaisia ravitsevan ruuan avulla. Vain parilla klikkauksella terveellinen ruokakassin resepteineen on matkalla sitä tarvitsevalle. Venner – jotta yhdenkään lapsen vatsa ei kurnisi. www.venner.fi

Joulun parhaat lahjat Prismasta! Asiakasomistajapäivät Prismoissa 16.–20.11.2022.

Tervetuloa edullisille lahjaostoksille keskiviikosta sunnuntaihin 16.–20.11.2022 Prisma Halikkoon, Lohjalle ja Nummelaan sekä Prisma parturi-kampaamoihin. Prisman asiakasomistajapäiviltä hankit ilahduttavan edullisesti lelut, vaatteet, urheiluvaatteet ja -välineet, kampaamotuotteet ja -tarvikkeet, kodinkoneet, sekä kodin sisustustuotteet.

Saat käyttötavaroita S-Etukortilla jopa –15 % alennuksella! Alennus myös jo alennetuista hinnoista. Tarkista tarkemmat tuoteryhmäkohtaiset alennustaulukot täältä

Tee ostokset silloin kun sinulle sopii. Palvelemme nimittäin kellon ympäri, viikon jokaisena päivänä. Alennuksen hyödynnät myös Prisma.fi-verkkokaupassa, kun muistat kirjautua sisään S-tunnuksellasi. Lopullisen alennussumman näet kassalla.

Tervetuloa ostoksille!

Tule tutustumaan kasvisten supervoimiin yhdessä Vegemin kanssa!

Vegemi on pieni hyvä vatsabakteeri, innokas seikkailija ja kaikkien kasvisten suurrouskuttelija. Se on tunnettu suuren suuresta luonteestaan ja hassuttelevasta mielestään. Vegemi rakastaa kasviksia enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Mitä supervoimia voisitkaan saada värikkäistä ja herkullisista kasviksista? Otetaan siitä selvää yhdessä Vegemin kanssa!

Vegemi lastentapahtumat lokakuussa SSO:n Prismojen hedelmä- ja vihannesosastoilla:

Tapahtumapäivinä Vegemi -hahmo vierailee hedelmä- ja vihannesosastolla, pääset tutustumaan tarkemmin kasvisten supervoimiin ja lisäksi luvassa on pieniä yllätyksiä Vegemi faneille. Mukaan kauppaan tarvitset vain uteliasta seikkailumieltä, älypuhelimen ja olet valmis pienelle kasvisseikkailulle hedelmä- ja vihannesosastolla.

la 15.10. Prisma Lohja klo 12–14
la 29.10. Prisma Halikko klo 10-12
la 29.10. Prisma Nummela klo 14-16

Tervetuloa kasvisseikkailuun koko perheen voimin!

Lue lisää Vegemistä >>

Karmivan kauniit Rannikon Puutarhan kurpitsalyhdyt loistavat jälleen Salossa 10.–23.10.!

Tule ihastelemaan kurpitsojen loistetta! Prisma Halikon ja Kurpitsapuiston välillä liikennöi non-stop kurpitsabussi viikonloppuisin pe–su 14.–16.10. ja 21.–23.10. klo 17–21. Kuljetus on maksuton. Paikanpäältä voit ostaa kurpitsoja myös kotiin viemisiksi. Tervetuloa Kurpitsapellolle koko perheen voimin!

Bussireitti:

Halikon Prisma (Presson pääty) – Rikalantie 1 – 110-tie – Halikon Prisma (Presson pääty). Ensimmäinen kuljetus lähtee Prisma Halikon pihasta, Presson puoleisesta päädystä klo 17:00. Reittiä ajetaan non-stoppina.

Lue lisää kurpitsaviikot.fi

Prisma Lohjan synttäriviikolla kannattaa liittyä SSO:n asiakasomistajaksi!

Liity Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n Asiakasomistajaksi SSO:n Asiakasomistaja- tai S-Pankkipisteessä Prisma Lohjan synttäriviikolla 10.–14.10.2022 maksamalla täysi 100 euron osuusmaksu, ja saat liittymisetuna 50 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Lisäksi saat yli 20 euron arvoiset tutustumisedut S-mobiiliin!

Asiakasomistajaksi liittymiseen, suosittelemme ajanvarausta Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteeseen (myös ilta-aikoja saatavilla). Varaa aika >>

Liittymisetu on tarkoitettu täysin uusille SSO:n asiakasomistajaksi liittyville sekä toisesta osuuskaupasta SSO:aan jäsenyytensä siirtäville jäsenille. Liittymiskampanja on voimassa 10.–14.10.2022 vain Prisma Lohjan Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteesä niiden aukioloaikoina (liittymisetu ei koske verkossa liittyneitä asiakasomistajia).

Lue lisää asiakasomistajuudesta S-kanavalta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n uusi ABC Carwash Tynninharju avattiin tänään perjantaina klo 10.00. Uusi autopesula sijaitsee samalla tontilla kuin S-market Tynninharju. Lähellä sijaitsevat myös SSO:n autokaupat Lohjan Autokeskus ja PP-auto.

Uunituore ABC Carwash Tynninharju on kaksiosainen läpiajettava halli, joka on varustettu kahdella nykyaikaisinta teknologiaa sisältävällä Tammermatic-automaattipesukoneella. Pesukoneissa on autojen maalipinnoille ystävälliset pehmoharjat, ja kaikki pesuissa käytettävät aineet ovat ympäristöystävällisiä. Yksikössä käytettävä sähköenergia on myös 100-prosenttisesti uusiutuvaa.

Laadukkaat ABC Carwash -pesuohjelmat on suunniteltu kuhunkin vuodenaikaan parhaiten sopiviksi, ja vaihtoehtoja on kahden vahan premium-pesusta nopeaan peruspesuun. Kaikkiaan valittavana on seitsemän erilaista pesuohjelmaa.
– Koneissa on erilliset skannerit auton muodon tunnistamiseen ja tällä varmistetaan turvallinen autonpesu, tarkentaa SSO:n ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen.

Pesun voi maksaa kätevästi ABC-mobiililla tai maksuautomaattiin, ja siitä saa Bonusta. Pesuhalli on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. SSO:lla on ennestään ABC Carwash toimipaikat Halikon ja Nummelan Prismojen yhteydessä, sekä SSO Liikenneasema Tytyrissä Lohjalla.

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen p. 044 3205 840
toimialajohtaja Heikki Vottonen p. 044 3205 600

Siuntionjoen kuormitusta Itämereen vähennetään merkittävästi aloittamalla mittava kunnostustyö latvavesistä. Joen vesistökunnostus käynnistetään Enäjärven tehokalastushankkeella vuosina 2022-2024. Tehokalastuksen avulla tavoitteena on poistaa järvestä yli 200 000 kg särkikalaa järven tilan parantamiseksi. Suur-Seudun Osuuskauppa toimii yhtenä hankkeen rahoittajista. Hanketta koordinoi Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY).

Enäjärvi on Siuntionjoen vesistöalueen ylin latvajärvi Vihdissä. Hankkeessa on määrä toteuttaa Enäjärven kolmivuotinen tehokalastusvaihe, jossa järvestä poistetaan ennätysmäärä särkikalaa. Tehokalastuksella voidaan vähentää merkittävästi kalaston aiheuttamaa järven sisäistä kuormitusta. Sen myötä odotetaan näkyviä tuloksia vedenlaadussa, mikä näkyy kesäaikaisten leväkukintojen määrän vähenemisenä leviä laiduntavan eläinplanktonin runsastumisena ja koon kasvuna. Tänä vuonna käynnistyneessä hankkeessa on jo tehty talvinuottauksia ja kevään rysäpyyntiä.

Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisen Siuntionjoen latvajärvien suojeluyhdistys ry:n, paikallisten vapaaehtoisten sekä hanketta rahoittavien tahojen kanssa.

”Me SSO:ssa ajattelemme, että meillä on pienen yrityksen sydän, mutta ison yrityksen vastuu ja siksi haluamme tehdä paikallisesti tärkeitä pieniä hyviä tekoja. Siuntionjoen vesistön kunnostushanke on loistava esimerkki siitä, että parantamalla alueemme vesistöjemme kuntoa voimme konkreettisesti lisätä viihtyisyyttä sekä paikallista elinvoimaisuutta. Kysymme vuosittain myös asiakasomistajiltamme mihin he haluaisivat ohjata lahjoitusvarojamme. Luontoon liittyvät toimenpiteet nostavat suosiotaan vuosi vuodelta”, kertoo SSO:n asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen.

Hankkeen etenemistä voit seurata täältä https://www.luvy.fi/category/enajarven-tehokalastamishanke/

 

Enäjärven tehokalastushanke on osa vuonna 2021 valmisteltua “Pelastetaan Itämeri joki joelta – pilottina Siuntionjoki 2030” -ohjelmaa, jossa Siuntionjoen kuormitusta Itämereen vähennetään merkittävästi aloittamalla mittava kunnostustyö latvavesistä. 

 Enäjärven tehokalastushanketta rahoittavat vuosina 2022–2024 Vihdin kuntaSiuntionjen Latvajärvien Suojeluyhdistys Lasy ryYara Suomi OyPrysmian Group Finland OySuur-Seudun Osuuskauppa SSO ja Siuntionjoki 2030 -vision rahoittajat, valuma-alueen kunnat sekä Rosk’n Roll Oy Ab. Vuonna 2022 rahoittajana on myös Wärtsilä OyYmpäristöministeriö rahoittaa Enäjärven tehokalastushanketta 60 % hankkeen toteutuneista kustannuksista vesiensuojelun tehostamisohjelmasta vuosina 2022–2024.

Lisätietoja:

LUVY:n aluekoordinaattori, vesistö- ja kala-asiantuntija Maj Rasilainen, p. 045 7884 3283
SSO:n asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen, p. 044 770 5365

Pienillä arjen valinnoilla saamme yhdessä ihmeitä aikaan. Me SSO:lla ajattelemme, että meillä on pienen yrityksen sydän, mutta ison yrityksen vastuu. Siksi olemme paikallisesti vahvasti mukana myös energiansäästötalkoissa.

Viiden viimeisen vuoden aikana olemme investoineet 15 miljoonaa fiksuun energian käyttöön. Kylmäkalusteet ovat osa isompaa teknistä järjestelmää, joka mahdollistaa kylmäkalusteiden sisälämpötilojen säädöt. Kylmälaitosten optimoinnilla säädämme kylmäkoneiden käyntitehokkuutta ja otamme kylmälaitteista syntyvän lämmön talteen sekä lämmitämme sillä kiinteistöjen sisätiloja.

Kun laskemme asteen verran kauppojemme lämpötiloja, saavutamme jopa viiden prosentin laskun lämmitysenergian kulutuksessa. Kylmä puolestaan pysyy siellä missä pitääkin, koska kylmäkaapeissamme on ovet. Sähkösyöpöistä kylmäkalusteista olemme jo lähes kokonaan luopuneet.

Suurimman osan kauppojemme valaistuksesta hoitavat jo ledit. Leditys toki jatkuu vielä ja valaistusta himmentämällä säästämme sähköä. Samalla voimme jatkossakin turvata edullisen ostoskorin.

Meillä kahvikupillinen keitetään auringon voimalla ja lisäksi tempaamme tuulesta energiaa. Kaikki käyttämämme sähkölähteet ovat jo siis nyt uusiutuvista lähteistä ja täysin päästöttömiä.

Talkoissa mukana,
oma osuuskauppasi
SSO

LA-auto aloittaa Suzuki -moottoripyörien myynnin Salossa 1.10.2022.

Suzuki-moottoripyörät vahvistaa myyntiverkostoaan Varsinais-Suomen talousalueella, kun uutena Suzuki-kauppiaana aloittaa 1.10.2022 LA-auto Salo.

SSO:n tytäryhtiö LA-auto on Lohjan Autokeskus Oy:n vuonna 2022 perustama uudenlainen auto- ja moottoripyöräkauppaan keskittyvä konsepti. LA-autossa panostetaan helppoon kaupankäyntiin ja etäkauppaan ympäri Suomen.

”LA-auton menestys on ylittänyt odotuksemme, ja nyt myyntiin tulevilla Suzuki-moottoripyörillä on tarkoitus laajentaa tarjontaamme, sekä hakea kasvua ja uusia asiakkaita entisestään. Lisäksi laajennamme myös asiakasomistajan valikoimia nykyisestään tuoden ensimmäisenä S-ryhmän toimijana tarjolle nyt uudet moottoripyörät”, kertoo toimitusjohtaja Niko Kähkönen Lohjan Autokeskus Oy:stä.

Lisätiedot:

Niko Kähkönen
toimitusjohtaja
Lohjan Autokeskus Oy / LA-auto
p.050 0667581

Marco Färm
tuotepäällikkö
Suzuki Deutschland GmbH, Suomen sivuliike
p.010 3212001

Salpa Taitoluistelijoiden SSO-luistelukoulu syksyllä 2022

SalPan järjestämä suosittu SSO-luistelukoulu alkaa keskiviikkona 7.9. SSO-hallissa 18.00 – 18.45. Luistelukoulu on myös sunnuntaisin 11.9. alkaen klo 11.30-12.15 Jäähallissa. Voit valita luisteletko 1 vai 2 kertaa viikossa.

Luistelukoulun hinta S-Etukortilla alk. 65 € (norm. alk. 70 €) + Salpan jäsenmaksu 30 € / vuosi (sis. vakuutuksen). Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Mikäli luistelun perustaidot on jo kunnossa, kannattaa kysyä siirtymistä muihin harrastajaryhmiin.

Ilmoittautuminen >>