Sale-ketjun noin 300 myymälän uudistukset etenevät vauhdilla myös SSO:n alueella. Nyt viimeisimpänä Sale Koski sai uuden raikkaan ilmeen sopivasti suvisesonkia varten ja avajaisia juhlitaan 15.6.2022. Nyt asiakkaita odottaa Salessa entistäkin hiotumpi ja kattavampi valikoima. Huippupalvelua höystää tuttu kyläkaupan tunnelma.

– Myymälään on tuotu Salen raikas uusi ilme, energiatehokkaampi kalusto ja palveluita hiotaan jatkossakin juuri paikallisten ihmisten tarpeisiin. Keskiössä ovat paikallisten ihmisten tarpeet, mutta myös esimerkiksi tuottajien lähituotteet, jotka on merkitty myymälässä selkeästi, jotta ne on helpompi löytää, kertoo ryhmäpäällikkö Juha Roos SSO:sta.

Sale Koski panostaa nyt entistäkin enemmän myös uutuustuotteisiin ja esimerkiksi take away -ratkaisuihin. Myymälässä on satokausien mukaan elävä hedelmä- ja vihannesosasto ja kokonaan uusia palveluita, kuten mehukone sekä paistopiste. Ostosten lomassa kahvipisteellä voi nauttia kupillisen kuumaa paistopisteen tuoreiden herkkujen kera tai napata mukaan take awaynä. Arjen asiointia nopeuttaa ja sujuvoittaa käytössä olevat itsepalvelukassat.

– Olemme panostaneet juuri meidän myymälämme asiakkaiden tarpeisiin ja tulemme myös jatkossa kehittämään valikoimia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Myymälämme on nyt monella tapaa entistäkin ehompi, mutta mikä tärkeintä lähikaupan lämmin ja mutkaton tunnelma säilyy jatkossakin, iloitsee Sale Kosken myymäläpäällikkö Pekka Lempiäinen.

Toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uudistuneeseen oman kylän kauppaan.

Lisätietoja:

ryhmäpäällikkö Juha Roos, p. 044 7705 549

Ravitsevan ruuan puolesta toimiva yhteiskunnallinen yritys Venner sekä Suur-Seudun Osuuskauppa SSO aloittavat innovatiivisen yhteistyön. Yhteistyö tuo ruokakasvatuksen kaikkien ulottuville, osaksi myymäläkokemusta Vegemi-sovelluksen avulla. SSO haluaa varmistaa, että alueensa lapsiperheet inspiroituvat pitämään huolta itsestään kasvisten kautta. Venner on olemassa, jotta ravitseva ruoka kuuluisi kaikille. Yhteistyö SSO:n kanssa mahdollistaa sovelluksen veloituksettoman käytön kuluttajalle.

Tutkimustulokset leikki-ikäisten päivittäisestä kasvisten saannista ovat hätkähdyttäviä sillä Suomessa 99% lapsista ei saa tarpeeksi kasviksia, hedelmiä tai marjoja päivittäin, vaikka kasvisten riittävä saanti on kestävän terveyden edellytys. Matala kasvisten saanti koskee koko väestöä; miehistä vain 14% sai tarpeeksi kasviksia päivittäin, kun naisista taas 22%, kertovat eri tutkimukset.

“Kasvisten käyttäminen arjessa on pitkälti tottumiskysymys, ja tähän perheet tarvitsevat apua tuloluokasta riippumatta. Kun saamme lapset tottumaan kasvisten eri makuihin sekä ymmärtämään linkin hyvinvoinnin sekä kasvisten saannin välillä, tulevat kasvikset osaksi arkea. Tällä on suuri vaikutus perheiden hyvinvointiin. Kasvisten suositusten mukainen saanti on yksi parhaista sekä helpoimmista tavoista ennaltaehkäistä tulevaisuuden sairauksia sekä yhteiskunnan kasvavia terveydenhuollon kustannuksia”, huomauttaa Tuulia Järvinen, yksi Vennerin perustajista.

Vegemi-sovellus on ladattavissa veloituksetta 15.6 alkaen. Sovelluksessa seikkailee fiktiivinen hyvä vatsabakteeri Vegemi, joka rakastaa kasviksia ja saa niistä supervoimia. Supervoimat on luotu kasvisten sisältämistä vitamiineista sekä kuiduista, hyväksyttyjen terveysväitteiden pohjalta – esimerkiksi porkkanasta Vegemi saa supernäön, kun taas ihmiselle porkkanan sisältämä A-vitamiini on olennainen silmien terveyden kannalta.

Sovellus tunnistaa valittuja kasviksia sekä hedelmiä, ja palkitsee niiden kuvaajan hahmon supervoimilla. Sovellus sisältää myös leikki-ikäisille sopivia minipelejä, ja tulee kannustamaan koko perhettä kasvisten saannin lisäämiseen leikin, äänitarinoiden sekä teknologian kautta. Hahmoa pitää muistaa syöttää tasaisesti, muuten hahmo ei voi hyvin ja alkaa nuutua. Kasvisten ja kuitujen monipuolinen saanti on hyvin olennaista myös ihmisen terveen mikrobiomin kannalta.

Vegemi SSO:n myymälöissä

Kasvisten supervoimat esiin tuova konsepti täydentyy hedelmä – ja kasvisosastolla kaikissa SSO:n alueen myymälöissä. Myymälämateriaalit linkittävät kokemuksen saumattomasti sovellukseen, ja jo Vegemin löytäminen kasvisten seasta on leikki-ikäisille elämys kaupassa.

”En malta odottaa lasten reaktioita nähdessään Vegemin seikkailuja. Mikä sen parempaa, jos saamme Vegemin myötä lapset innostumaan entistä monipuolisemmin kasviksista. SSO:lle on tärkeää missionsa mukaisesti tehdä omasta kotiseudusta parempaa paikkaa elää ja tämä on yksi hyvin konkreettinen keino edistää perheiden hyvinvointia, sanoo Anu Karppinen SSO:lta.

”Suuret yhteiskunnalliset haasteet vaativat ennakkoluulotonta yhteistyötä eri toimijoiden välillä sekä uudenlaista ajattelua. Olemme iloisia, että SSO tarttui haasteeseen kanssamme – on aika tehdä kasviksille se sama, mitä on jo vuosia tehty epäterveellisten elintarvikkeiden myynninedistämisen eteen. Kaikilla on oikeus saada terveyttä edistävän ruokavalion hyödyt osaksi elämäänsä niin halutessaan, ja kaupan rooli on tässä keskeinen. Vegemin ja kaupan välinen yhteistyö avaa kasvisten värikkään maailman yhä useammalle lapsiperheelle.” Tuulia Järvinen iloitsee.

vegemi.fi

Lisätietoja: 

Tuulia Järvinen
Perustaja, Venner
+358 50 300 1390
tuulia@venner.fi

Anu Karppinen
SSO:n asiakkuus- ja viestintäpäällikkö
+358 44 770 5365
anu.karppinen@sok.fi

 

Jatkamme Suomen suurinta ruokakaupan uudistusta, jonka myötä myös kaikki SSO:n S-marketit uudistetaan. Uudistunutta myymälää juhlistetaan 8. kesäkuuta S-market Lempolassa.

Jo uudistetuista yksiköistä olemme saaneet erinomaista palautetta ja sillä tiellä on hyvä jatkaa. Esimerkiksi hevi- ja juomaosastojen hyvät valikoimat ovat aikaisemmissakin uudistuksissa saaneet paljon kehuja, joten varmasti Lohjan Lempolassakin uudistus otetaan ilolla vastaan. Raikas ja pirteä ovat sanoja, joilla myymälöitä on kuvailtu, kertoo ryhmäpäällikkö Tomi Sorsa SSO:sta.

”Myymälöihin on haluttu luoda lämmintä sekä skandinaavisen avaraa ja valoisaa vaikutelmaa muun muassa puupinnoilla. Trendit ja sesongit nostetaan esiin aiempaa vahvemmin ja valikoimien uutuustuotteita sijoitetaan hyllynpäätyihin, joista toivottavasti saa uusia ideoita arkeen. Henkilökunta on innoissaan päästessään palvelemaan asiakkaita uudessa myymälässä”, kertoo S-market Lempolan marketpäällikkö Taija Vähälehto.

”Myymälässä on nyt entistäkin herkullisempi hedelmä- ja vihannesosasto ja uusi paistopiste tuo lisää vaihtoehtoja leipävalikoimiin. Panimotuotteisiin tehtiin myös laajennusta, ja valikoimissa on nyt runsaasti paljon toivottuja pienpanimotuotteita. Mehustamosta mukaan voi napata tuorepuristetun mehun. Asiointia helpottaa ja nopeuttaa jo aiemmin käytössä olleet pikakassat”, jatkaa Taija.

”Haluamme investointien osalta olla mukana myös ilmastotalkoissa. Uudet energiaratkaisut, kuten uudet kylmäjärjestelmät, kylmälaitosten hukkalämmön hyödyntäminen kiinteistön lämmittämisessä ja led-valaistuksen käyttö varmistavat sen, että uudet myymälät ovat energiatehokkaita. Lempolassa vaihdettiin myös kylmälaitteet ympäristöystävällistä hiilidioksidia käyttävään kylmäjärjestelmään. Tämä ja muut ratkaisut varmistavat, että myymälämme ovat nyt ja tulevaisuudessa energiaa ja luontoa säästäviä”, kertoo Tomi.

 

Lisätiedot: ryhmäpäällikkö Tomi Sorsa, p. 044 7705 134

Saukkolan uutta ekologista Salea juhlistetaan vappuaattona kylätapahtuman merkeissä. Uudella Salella turvataan alueen lähipalvelut pitkälle tulevaisuuteen.

Lauantaina 30. huhtikuuta Saukkolassa juhlitaan, kun kylän uusi kauppa avaa ovensa. Avajaisten viralliset osuudet pidetään klo 9.50 alkaen SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finérin sekä Lohjan kaupungin elinvoimajohtaja Pekka Puistosalon toimesta. Tämän jälkeen pihaa ottavat lasten iloksi haltuun Muumipeikko ja Pikku Myy. Lisäksi tarjolla on markkinahumua tuotetarjouksista Saukkolan pallon väen grillaamiin makkaroihin.

Uudesta kaupasta löytyy uusia palveluita tuorepuristetusta mehusta, paistopisteen uunituoreisiin herkkuihin unohtamatta asiointia helpottavia itsepalvelukassoja tai kuumajuomapistettä, johon voi istahtaa hetkeksi nauttimaan kupin kuumaa. ”Emme malta odottaa. Uusi kauppa pystyy entistä paremmin palvelemaan asiakkaat ja toteuttamaan toiveita. Uuteen kauppaan on helppo tulla ja valikoimastamme tulee löytymään juuri alueen asiakkaiden tarpeisiin osuva valikoima. Laajemman valikoiman myötä pystymme tuomaan tarjolle yhä enemmän myös lähituotteita ja uutuuksia. Elämme ajassa ja esimerkiksi hedelmä- ja vihannesosaston uudet tilat mahdollistavat satokausien yhä paremman esiin nostamisen. Uskomme, että Sale on jatkossa yhä enemmän se kotoisa kauppa, josta saa helposti tarvitsemansa sekä hyväntuulisen palvelun kaupan päälle”, iloitsee Salen myymäläpäällikkö Miina Huhtala.

”Uusi Sale on kooltaan vanhaan verrattuna noin 1,5-kertainen ja tuotevalikoima koostuu merkittävästi entistä laajemmasta, lähes 10 000 eri tuotteesta. Uuden rakennuksen myötä pystymme tarjoamaan nykyaikaiset modernit palvelut sekä asiakkaiden toiveiden mukaisen kattavan palvelutarjonnan. Vanha Nummen Salen kiinteistö on elinkaarensa päässä, joten uuden Salen rakentaminen oli käytännössä ainut vaihtoehto”, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.

Uudet tilat mahdollistavat myös kattavan palvelukokonaisuuden. Saukkolan apteekki avaa uudet tilat Salen kanssa saman katon alla ja aloittaa samalla SSO:n bonusyhteistyökumppanina. Lisäksi käytävältä löytyy Postin pakettiautomaatti, ja pihalle suunnitteilla on myös myöhemmin käyttöön otettava sähköautojen latauspiste.

”Ekologisuuden osalta asetimme uudelle kaupalle erittäin kunnianhimoiset tavoitteet. Teimme jo suunnitelmien yhteydessä tarkat laskelmat rakentamisen vaikutuksista luontoon. Vain ottamalla nämä seikat jo rakennusvaiheessa huomioon, voidaan niiden vaikutus myös minimoida. Rakennusmateriaalit on valittu huolella: esimerkiksi käytetty puu on kestävistä lähteistä ja sertifioitua. Itse myymälä käyttää uusiutuvaa- ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun lauhdelämmön sekä myöhemmin asennettavien aurinkopaneelien avulla, jolloin kiinteistön arjen ylläpidosta saadaan täysin päästötöntä. Se on iso juttu, joka näin osaltaan toteuttaa SSO:n asettamaa hiilinegatiivisuustavoitetta vuoteen 2025 mennessä, kertoo SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

Lisätiedot:

SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006
liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola, p. 050 466 8252
ryhmäpäällikkö Joni Toivonen, p. 044 770 5452

SSO ottaa osaa Työstä turvaa -hankkeeseen, jonka avulla on mahdollista tarjota työtä yli kymmeneen SSO:n toimipaikkaan Ukrainasta paenneille ihmisille. Rekrytointi on parhaillaan käynnissä.

SSO:lla on jo tänä päivänä töissä myös ukrainaa puhuvia henkilöitä, jotka SSO on valjastanut avuksi työhaastatteluihin sekä perehdyttämiseen. ”Oli ilo huomata, kuinka positiivisesti meillä suhtauduttiin ottamaan uusia työkavereita vastaan, vaikka vieraskielisten perehdytys on luonnollisesti aina haastavampaa. Soveltuvia tehtäviä ovat kaupan puolella hyllytys, verkkokaupan ostosten keräily ja avustavat tehtävät sekä liikennekaupassa ja ravintoloissa tiskaaminen, plokkarin työt sekä englantia osaaville monet muut tehtävät”, kertoo SSO:n henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo.

Työstä turvaa -hanke on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n ja StaffPointin yhteistyössä käynnistämä, jonka avulla on mahdollista tarjota työtä Ukrainasta sotaa paenneille ihmisille. Hanke kokoaa yrityksiä auttamaan ukrainalaisten tilapäisessä asettautumisessa ja integroitumisessa suomalaiseen työelämään. Työtä voi hakea Staffpointin TalentPointin kautta, joka välittää hakijat oikeille alueille.

Lisätietoja:
SSO:n henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo, p. 044 7705 175
https://ek.fi/hyotytietoa-yrityksille/tyosta-turvaa-hanke/

Linkki hakemukseen : https://talentpoint.fi/ukraine

Kaikkea kevääseen Prismasta!

Tervetuloa edullisille ostoksille 6.–10.4.2022 Prisma Halikkoon, Lohjalle ja Nummelaan sekä Prisma Halikon, Lohja ja Nummelan parturi-kampaamoihin. Asiakasomistajapäivien ajan saat käyttötavaroista, kampaamotuotteista ja -tarvikkeista jopa -15 %. Alennus myös jo alennetuista hinnoista.
Tule ostoksille silloin kun sinulle sopii. Palvelemme kellon ympäri, viikon jokaisena päivänä. Voit tehdä asiakasomistajapäivien ostokset myös verkossa –prisma.fi

Tee kevään parhaimmat hankinnat Prismasta!

Tervetuloa ostoksille!

Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, kynttilöitä, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia,​ wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja​ asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita eikä oheispalvelutuotteita,​ kuten Veikkaus, arvat, Toto, bussikortti-lataus.​

 

Lisätietoja asiakasomistajuudesta >>

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:ssa vuoden 2021 aikana työmerkkipäiviään viettäneitä ja SOK:n merkkien saajia juhlittiin Original Sokos Hotel Rikalassa tiistaina 5.4.2022. Paikalla oli työmerkkipäiviään juhlivien lisäksi SSO:n johto. Tänä vuonna juhlistettiin noin 60 henkilön työuraa SSO:ssa.

SSO huomioi juhlassa myös henkilökuntaansa palkitsemalla Parhaan palvelun tiimin, toteuttajan, avainpelaajan ja esimiehet. Lisäksi palkittiin Vuoden Positiivisin SSO:lainen.

Vuoden 2021 Parhaan palvelun tiimiksi valittiin Original Sokos Hotel Rikala sekä Rikala Bar & Grill, joissa työtä tehdään täydellä sydämellä. Asiakkaita palvellaan aina siten, miten haluaisi itseään palveltavan, ja hymyssä suin.  Kunniamaininnan saivat S-market Somero, sekä Prisma Halikko.

Paljon onnea palkituille!

 

Lisätietoja: SSO, henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo, puh. 044 7705 175

SSO:n Prismoissa, Prismojen noutopisteissä sekä Prisma parturi-kampaamoissa Halikossa, Lohjalla ja Nummelassa vietetään Bonus tuplana -päiviä maanantaista sunnuntaihin 14.-20.3.2022. Voit saada Bonusta ostoksistasi jopa 10 %. Tee ruokaostokset kätevästi verkossa s-kaupat.fi tai tule ostoksille paikan päälle silloin kun sinulle sopii. Palvelemme Prismoissa 24/7 viikon jokaisena päivänä!

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonuksen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. Bonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka – ja alkoholituotteista. Etu ei koske Tankkausbonusta. 

Lisätietoa Bonuksen kertymisestä osoitteessa bonustuplana.fi

Tervetuloa ostoksille!

Lisätietoa asiakasomistajuudesta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on pian uudistanut kaikki S-marketinsa. Uudistusten myötä ilmeistä on tullut  raikkaampia ja valikoimista yhä paikallisempia. 10. maaliskuuta uudistusta päästään juhlistamaan Karkkilassa.

S-market Karkkilan uudistus on todella kattava ja uuden raikkaan ilmeen lisäksi myymälästä tehdään nyt ja tulevaisuudessa luontoa säästävä. Uusista palveluista eniten kiitosta asiakkailta saavat pikakassat sekä uusi herkullinen ruokatori. 

”Myymälämme on nyt monella tapaa entistäkin ehompi, mutta eniten ylpeitä olemme henkilökunnastamme, joka on ollut täysillä mukana uudistuksessa ja palaa halusta päästä esittelemään myymälää asiakkaillemme. Henkilökunnan innostus ja hyvä fiilis välittyy varmasti myös asiakkaillemme”, kertoo S-market Karkkilan marketpäällikkö Jaana Forsström.

”Myymälään tehtiin merkittäviä energiateknisiä ja samalla luontoa säästäviä parannuksia. Esimerkkinä lämmitys hoituu jatkossa päästöttömästi uusien ratkaisujen, kuten kylmälaitteista talteen otettavan hukkalämmön hyödyntämisen myötä. Valaistus on korvattu LED-valoilla ja energiantuotantoon valjastetaan oma aurinkosähköjärjestelmä. Kylmälaitteiston uusimisen myötä sähkönkulutus pienenee vuosittain merkittävästi, 300 MWh verran, joka vastaa käytännössä noin 16 sähkölämmitteisen omakotitalon vuotuista kulutusta. Tehdyt toimenpiteet tukevat S-ryhmän kunnianhimoisia ilmastotavoitteita olla vuonna 2025 hiilinegatiivinen”, kertoo SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

Uudistusta toteutettiin asiakkaiden toiveita kuunnellen

”S-market on kuunnellut asiakkaiden toiveita myymälän uudistuksen suhteen. Myymälään saatiin entistäkin herkullisempi hedelmä- ja vihannesosasto ja uusi paistopiste toi lisää vaihtoehtoja leipävalikoimiin. Järjestelyillä myymälään saatiin 150 m2 lisää tilaa, jonka myötä hedelmä- ja vihannesosastolla on nyt myös avarampaa. Panimotuotteisiin saatiin niin ikään laajennusta, ja valikoimissa on tulossa runsaasti paljon toivottuja pienpanimotuotteita. Pikakassat ovat olleet varmasti yksi odotetuimmista uudistuksista. Osuuskaupalle on tärkeää kehittää paikallisten ihmisten omistaman kaupan palveluja”, kertoo Forsström.

Karkkilan palveluihin uutta sykettä

Karkkilaan saatiin vuodenvaihteessa myös aivan uutta palvelutarjontaa, kun SSO:n uutena vuokralaisena keskuksessa avasi Kotipizza. ”Oli ilo saada Karkkilaan myös aivan uutta tarjontaa, jonka myötä saimme keskukseen varsin hyvän palvelukokonaisuuden”, kertoo Tolppola.

S-marketin uudistuksen yhteydessä myös muun kiinteistön osalta tehdään parannustöitä ja keskuksessa palveleva Alko uudistui. Edellisten lisäksi palvelutarjontaa täydentävät edelleen myös Silmäasema sekä Karkkilan Eläintarvike.

Lisätiedot: ryhmäpäällikkö Tomi Sorsa, p. 044 7705 134

SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola, p. 050 466 8252

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO työllistää kesällä 2022 noin 420 nuorta. SSO:n kesäpesteistä noin 240 paikkaa on yli 18-vuotiaille ja tämän lisäksi tarjolla on toista sataa S-Kesis-paikkaa 15­–17-vuotiaille, joissa nuoret tutustuvat työelämään vähintään 2–4 viikon mittaisella jaksolla. Haku kesätöihin päättyi helmikuun lopussa.

− Ykköstavoitteemme on tarjota nuorille myönteisiä työkokemuksia ja monipuolisia palvelualan tehtäviä SSO:ssa. Nuoret työllistyvät matkailu- ja ravitsemus-, liikennemyymälä- ja polttoneste- sekä päivittäis- ja käyttötavarakaupan toimialoille, kertoo SSO:n henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo.

SSO:n kesätöihin haki tänä keväänä yhteensä 1836 nuorta.

– Kaupan ala on silta työelämään. Monet meillä nyt työskentelevistä ovat hyvän kesätyökokemuksen myötä saaneet kipinän lähteä opiskelemaan alaa ja hakeutuneet meille myöhemmin töihin, toteaa Somersalo.

Valmentajat perehdyttämisen tukena

SSO:n marketkauppaan ja liikennemyymälöihin on palkattu kolme valmentajaa, joiden päätyönä on perehdyttää uudet työntekijät tehtäviinsä. Nämä valmentajat toimivat yksiköiden esimiesten tukena myös kesätyöntekijöiden perehdytyksissä.

– Huolehdimme, että kaikki perehdytetään huolella yritykseen, työympäristöön sekä työtehtäviin ja kesätyöntekijät pääsevät nopeasti osaksi toimipaikan hyväätyöporukkaa, Somersalo kertoo.

Kesätyöntekijöille Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajuus

SSO:n tarjoaa tänä vuonna täysi-ikäisille kesätyöntekijöille lahjaksi Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n jäsenyyden. Asiakasomistajana kesätyöntekijät saavat S-Etukortin ja voivat kerätä Bonuksia nykyiseen talouteen tai itselleen.

SSO on myös tänä vuonna mukana Vastuullinen Kesäduuni 2022 –kampanjassa.

Lisätiedot:
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo, p. 044 7705 175