Laadukkaita ja herkullisia, oman seudun osaajien tekemiä ruokia valmistava Sinun Keittiö on nyt avattu. SSO:n uusi liiketoimintamalli helpottaa arjen ruokahuoltoa tarjoamalla ravintolatasoisia valmiita ja puolivalmiita tuotteita, joita voi ostaa Lohjan, Nummelan ja Vihdin alueen marketeista sekä Lohjan Tytyrillä sijaitsevasta Puodista. Lisäksi Sinun Keittiön kautta voi tilata näyttäviä herkkuja juhliin kätevän juhlapalvelun kautta ja nauttia maittavaa lounasta arkisin Sinun Keittiön Puodissa.  

SSO:n uusi Sinun Keittiö -konsepti tarjoaa asiakkaille rennon ja helpon tavan nauttia ravintolatason annoksista, jotka on tehty lähellä tuotetuista aineksista. Entisen SSO Liikennemyymälä Tytyrin tiloihin perustettu Sinun Keittiö valmistaa ruoat henkilökunnan kehittämillä resepteillä, joista ei taatusti puutu makua. Valikoimiin kuuluu mm. maukkaita kotiruokia ajankohtaisuus huomioiden. Lasagnea, täytettyjä patonkeja, erilaisia laatikkoruokia, unohtamatta puolivalmiita tuotteita, kuten valmistaikinat – näitä kaikkia valmistuu Sinun Keittiössä.

– Olemme tiimini kanssa odottaneet avausta malttamattomina, kertoo Sinun Keittiön keittiöpäällikkö Mari Holma. Sinun Keittiö -konseptin luominen on ollut äärimmäisen kiinnostava ja innostava matka ja olemme alusta asti osallistaneet siihen vahvasti omaa henkilökuntaamme. Heillä on kuitenkin se paras osaaminen ja tuntuma siitä, mitä juuri meidän oman seutumme asiakkaat toivovat Sinun Keittiöltä, oli sitten kyseessä tuotevalikoima tai palvelutarjonta, sanoo Holma iloisena.

Aluksi Sinun Keittiön tuotteita voi ostaa kahdeksasta SSO:n Lohjan, Vihdin ja Nummelan alueen marketista, mutta toiveissa on laajentaa toimintaa tämän vuoden aikana myös Saloon. Tytyrin Sinun Keittiön Puodissa voi herkutella arkisin klo 10 –14 ja lauantaisin klo 11–15 maittavalla lounaalla ja Puodista voi myös suoraan ostaa Sinun Keittiön tuotteita. Puoti palvelee arkisin klo 9–14.30 ja lauantaisin klo 10–15.30.

Sinun Keittiön juhlapalvelusta voi tilata näyttävät ja herkulliset tarjottavat juhliin

Yksi Sinun Keittiön erikoisuus on myös juhlapalvelu, minkä kautta voi tilata sekä suolaista että makeaa tarjottavaa niin pieniin, kuin isompiinkin juhliin. Juhlapalvelun tuotteisiin voi tutustua Sinun Keittiön nettisivuilla sinunkeittio.fi, josta löytyvät myös tilausohjeet.

Lähellä tehtyä, oman seudun osaajien valmistamaa ruokaa – helpomman ja herkullisemman arjen suosijoille. Mitä Sinun Keittiössä syödään tänään?

 

Sinun Keittiön Puoti
Tytyrinkatu 4
08100 Lohja
044 7705 576
sinun.keittio@sok.fi

Avoinna arkisin klo 9–14.30, la 10–15, su suljettu

 

SSO avaa uuden, laadukkaita ja maistuvia, valmiita ruokatuotteita valmistavan liiketoimintamallin – tervetuloa Sinun Keittiö

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO vastaa asiakkaiden toiveisiin avaamalla itse tehtyjä, laadukkaita ja maistuvia valmiita ruokia valmistavan liiketoimintamallin, Sinun Keittiön tammikuussa 2024. Perinteisestä ravintolakeittiön toimintamallista poiketen, Sinun Keittiö tuottaa usealle SSO:n yksikölle myyntiin maistuvia ravintolatason annoksia Lohjan, Nummelan ja Vihdin alueella. 

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO avaa tammikuussa 2024 täysin uuden liiketoimintamallin, Sinun Keittiön, joka tuottaa itse tehtyjä, laadukkaita ja maistuvia ruokia myyntiin usealle SSO:n toimialalle. Sinun Keittiö -konsepti vastaa asiakkaiden toiveisiin ja varmistaa rennon ja helpon tavan kuluttaa ruokaa – ovathan valmiit ja puolivalmiit tuotteet simppeli apu ja lisä arjen ruokahuollon pyörittämiseen.

Sinun Keittiön tuotanto aloitetaan tammikuussa Lohjan, Nummelan ja Vihdin alueen asiakastarpeisiin. Sinun Keittiössä on myös tehtaanmyymälä, jossa on tarjolla lounasta sekä muita Sinun Keittiön tuotteita. Liiketilat Sinun Keittiölle löytyivät Lohjalta Liikennemyymälä Tytyrin entisistä tiloista, mikä osaltaan myös ohjasi toimialueeksi juuri Lohjan, Vihdin ja Nummelan. Suunnitteilla on laajentaa toimintaa palvelemaan myös Salon alueen asiakkaita.

-Sinun Keittiö mahdollistaa herkullisemman ja rennomman arjen: Ruokatuotteissa näkyy oman seudun osaajien kädenjälki ja paikalliset, lähellä tuotetut ainekset. SSO:n omat alan ammattilaiset valmistavat herkullisia ruokia omilla resepteillään. Valikoimassa on maukkaita kotiruokia, ajankohtaiset kausituotteet huomioiden, kertoo asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen ja jatkaa ”Sinun Keittiössä valmistuu esimerkiksi lämmitystä vailla olevaa lasagnea, erilaisia laatikkoruokia tai vaikka täytettyjä patonkeja, unohtamatta puolivalmiita tuotteita, kuten valmistaikinat: nyt asiakkaat pääsevät leipomaan pipareita SSO:n oman, salolaisen ravintola Rikala Bar & Grillin herkullisella ohjeella omassa keittiössään! Kaikki Sinun Keittiön ruokatuotteet ovat kylmätuotteita.”

Sinun Keittiön tuotteita löytyy tammikuussa 2024 SSO:n markettien Ruokatoreilta sekä valmiina annospakkauksina, leivonnaisina SSO:n liikennemyymälöistä ja kahviloista. Sinun Keittiö tarjoaa myös juhlapalvelutuotteita, joita pystyy tilaamaan tehtaanmyymälän sekä uuden ajan markkinapaikan, Estradin kautta. Lisää Estradista voit lukea täältä

Lähellä tehtyä, oman seudun osaajien valmistamaa ruokaa -helpomman ja herkullisemman arjen suosijoille – tervetuloa Sinun Keittiö!

Lisätietoja: Asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen p. 044 7705400