S-ryhmän osuuskauppojen valtakunnallisen ABC-latausverkoston rakentaminen alkoi keväällä 2021, ja vuoden 2022 lopussa se on jo yli 200 latausaseman laajuinen. SSO:n alueen ensimmäinen ABC-lataus avattiin tammikuussa 2023 ABC Piihoviin ja sittemmin Saukkolan Salelle. Nyt toukokuussa vuorossa ovat ABC Lohja sekä ja Sale Hiidensalmi. Suomen vilkkaimman väylän ykköstien varrelta ABC Lohjalta löytyy nyt huipputehokas 800 voltin latausasema. Lohjan ABC-latausasemalla vietetään avajaistapahtumaa 13.5.2023 klo 11-15.

ABC Lohjalle avattavan huippunopean latausaseman kokonaisteho on 600 kilowattia ja sillä on 6 suuritehoista CCS-latauspaikkaa. Latauspistekohtainen latausteho on maksimissaan 150 kWh 400 voltin autoille ja maksimissaan 300 kWh 800 voltin autoille. Latausteho jaetaan dynaamisesti latauspaikkojen välillä, samaan tapaan kuin muillakin ABC-latauksen teho- ja suurteholatausasemilla. Hiidensalmen Salella sijaitsevan latauspisteen teho on maksimissaan 100 kW.

ABC-mobiili on myös sähköauton latauksessa totutun helppokäyttöinen. Latauspiste valitaan selkeän numeroinnin perusteella ja asiointi tapahtuu muutenkin samoin kuin polttonesteitä tankattaessa tai Carwashissa. ABC-mobiili on ainoa tapa maksaa ABC-latausta, joten mitään muita tunnistautumisvälineitä ei tarvita. Uuden ominaisuuden myötä ABC-mobiili on maailman monipuolisin autoilevaa asiakasta palveleva mobiilisovellus.

– ABC-mobiili toimii nimenomaan ABC-lataustunnuksilla varustetuilla latausasemilla. Meillä on myös aiemmin käyttöönotettuja, eri yhteistyökumppanien kanssa toteutettuja latausasemia, joissa lataaminen tapahtuu samoin kuin tähänkin asti heidän sovelluksillaan, toimialajohtaja Heikki Vottonen kertoo.

Maksu vain ladatusta energiasta + bonus

ABC-latauksessa on reilu kilowattituntiperusteinen hinnoittelu. Hinnat näkyvät asemakohtaisesti ABC-mobiilista. ABC-latauksesta saa myös Bonusta jopa 5 prosenttia, ja se kerryttää normaaliin tapaan S-ryhmästä tehtyjen ostosten kuukausittaista bonusostokertymää.

Verkosto laajenee vauhdilla

Laajennamme ABC-latausasemien tarjontaa SSO:n alueella vielä tämän ja tulevien vuosien aikana. Valtakunnallisesti latausverkosto on laajentunut jo useamman alueosuuskaupan alueelle. Ajantasaisen tiedon verkostosta voi tarkastaa ABC-mobiilista tai ABC-ketjun verkkosivuilta.

ABC-latauksen lisäksi ABC-ketjun tavoitteena on etsiä muitakin kustannustehokkaita ja teknisesti toimivia ratkaisuja vähentämään liikenteen fossiilisia päästöjä nyt ja tulevaisuudessa.

ABC-latausverkoston ajantasainen tilanne ja muuta hyödyllistä tietoa on osoitteessa  ABC-Lataus | FI | ABC-asemat (abcasemat.fi).

Lisätietoja:

Heikki Vottonen, toimialajohtaja, Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, heikki.vottonen@sok.fi, 044 3205 600

Maarit Rissanen, ryhmäpäällikkö, Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, maarit.rissanen@sok.fi, 044 3205 840

Keskiviikkona 26.4. juhlistetaan uudistetun S-market Vihdin, kirkonkylän Ässän avajaisia.

Myymäläuudistuksessa on panostettu mm. valikoiman laajentamiseen, vastuullisuuteen ja ekologisuuteen. Uudistettu S-market palvelee asiakkaitaan laajoin aukioloin, ollen avoinna joka päivä klo 22 asti.

”Vastuullisuuteen ja ekologisuuteen on kiinnitetty uudistuksessa erityistä huomiota”, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér. Vanhat kylmälaitteet vaihdettiin ovellisiin energiapiheihin kylmäkaappeihin ja myymälän valaistus uusittiin energiasäästäväksi LED- valaistukseksi. Lisäksi kylmälaitteiden hukkalämpö hyödynnetään myymälän lämmityksessä ja aurinkopaneelit tuottavat jopa kymmenesosan myymälän vuoden sähkönkulutuksesta.

”Myymäläuudistuksen myötä tuoretuotteiden valikoima kasvoi lähes kaikissa tuoteryhmissä ja mm. valmisruokiin saatiin paljon asiakkaiden toivomia tuotteita. Paistopisteeltä on saatavana joka päivä uunituoreita herkkuja ja helppokäyttöiset, jo aiemmin käytössä olleet pikakassat mahdollistavat sujuvan asioinnin. Ostosten lomassa voi vaikka pysähtyä nauttimaan kahvit uudella kahvipisteellä tai ottaa Mehustamosta mukaan raikasta tuorepuristettua appelsiinimehua”, ryhmäpäällikkö Tomi Sorsa vinkkaa.

”Siistin ja selkeän myymälän valikoimansuunnittelussa on pyritty ottamaan asiakkaiden toiveet huomioon mm. keräämällä toiveita asiakaskyselyllä, joka toteutettiin hyvissä ajoin ennen remontin alkua. Myymälän henkilökunta on uudistuksesta enemmän, kuin innoissaan”, iloitsee marketpäällikkö Miia Toivokoski.

Uudistetun myymälän avajaisia vietetään 26.-30.4.2023. Luvassa on mm. tuotemaistatuksia, yllätyksiä perheen pienimmille ja avajaistarjouksia, jotka ovat voimassa 30.4. asti.

 

Prisma Halikon Karkeloviikolla kannattaa liittyä SSO:n asiakasomistajaksi!

Liity Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n Asiakasomistajaksi SSO:n Asiakasomistaja- tai S-Pankkipisteessä Prisma Halikossa 24.–28.10.2022 maksamalla täysi 100 euron osuusmaksu, ja saat liittymisetuna 50 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Lisäksi saat yli 20 euron arvoiset tutustumisedut S-mobiiliin!

Asiakasomistajaksi liittymiseen, suosittelemme ajanvarausta Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteeseen (myös ilta-aikoja saatavilla). Varaa aika >>

Liittymisetu on tarkoitettu täysin uusille SSO:n asiakasomistajaksi liittyville sekä toisesta osuuskaupasta SSO:aan jäsenyytensä siirtäville jäsenille. Liittymiskampanja on voimassa 24.–28.10.2022 vain Prisma Halikon Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteessä sen aukioloaikana (liittymisetu ei koske verkossa liittyneitä asiakasomistajia).

Lue lisää asiakasomistajuudesta S-kanavalta

Tule tutustumaan kasvisten supervoimiin yhdessä Vegemin kanssa!

Vegemi on pieni hyvä vatsabakteeri, innokas seikkailija ja kaikkien kasvisten suurrouskuttelija. Se on tunnettu suuren suuresta luonteestaan ja hassuttelevasta mielestään. Vegemi rakastaa kasviksia enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Mitä supervoimia voisitkaan saada värikkäistä ja herkullisista kasviksista? Otetaan siitä selvää yhdessä Vegemin kanssa!

Vegemi lastentapahtumat lokakuussa SSO:n Prismojen hedelmä- ja vihannesosastoilla:

Tapahtumapäivinä Vegemi -hahmo vierailee hedelmä- ja vihannesosastolla, pääset tutustumaan tarkemmin kasvisten supervoimiin ja lisäksi luvassa on pieniä yllätyksiä Vegemi faneille. Mukaan kauppaan tarvitset vain uteliasta seikkailumieltä, älypuhelimen ja olet valmis pienelle kasvisseikkailulle hedelmä- ja vihannesosastolla.

la 15.10. Prisma Lohja klo 12–14
la 29.10. Prisma Halikko klo 10-12
la 29.10. Prisma Nummela klo 14-16

Tervetuloa kasvisseikkailuun koko perheen voimin!

Lue lisää Vegemistä >>

Nyt vihreät kortit viuhumaan!

SSO:n Prismoissa, Prismojen noutopisteissä sekä Prisma parturi-kampaamoissa Halikossa, Lohjalla ja Nummelassa vietetään Bonus tuplana -päiviä maanantaista sunnuntaihin 10.-16.10.2022. Voit saada Bonusta ostoksistasi jopa 10 %. Tee ruokaostokset kätevästi verkossa s-kaupat.fi tai tule ostoksille paikan päälle silloin, kun sinulle sopii. Palvelemme Prismoissa 24/7 viikon jokaisena päivänä!

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonuksen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. Bonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka – ja alkoholituotteista. Etu ei koske Tankkausbonusta. 

Lisätietoa Bonuksen kertymisestä osoitteessa bonustuplana.fi

Tervetuloa ostoksille!

Lisätietoa asiakasomistajuudesta

Perinteinen Laavujen kierros tarjoaa jälleen upean mahdollisuuden tutustua Lohjan seudun upeisiin luontokohteisiin. Laavujen kierros on Lohjan Liikuntakeskuksen järjestämä koko perheen ulkoilutapahtuma, joka koostuu neljästä osatapahtumasta. Tapahtuma tuo tutuksi paikalliset ulkoilureitit ja -alueet, sekä tutustuttaa ulkoilijat paikallisiin nähtävyyksiin. Tapahtuma on kerännyt vuosittain jopa neljätuhatta luontoliikkujaa.

Syksyn 2022 Laavujen kierros -osatapahtumien aikataulu:

la 3.9. Harjun Nuotiopaikka klo 14.00 – 16.00
su 18.9. Lönnhammar klo 11.00 – 13.00
su 2.10. Nälköönlampi klo 11.00 – 13.00
pe 28.10. Gunnarlan Maja klo 18.00 – 20.00

Nuotiopaikoilla paistetaan järjestäjien tarjoamat makkarat ja nautiskellaan mehut.

Tule mukaan liikkumaan koko perheen voimin!

Lue lisää >>

Mukana liikuttamassa Suur-Seudun Osuuskauppa.

Salpa Taitoluistelijoiden SSO-luistelukoulu syksyllä 2022

SalPan järjestämä suosittu SSO-luistelukoulu alkaa keskiviikkona 7.9. SSO-hallissa 18.00 – 18.45. Luistelukoulu on myös sunnuntaisin 11.9. alkaen klo 11.30-12.15 Jäähallissa. Voit valita luisteletko 1 vai 2 kertaa viikossa.

Luistelukoulun hinta S-Etukortilla alk. 65 € (norm. alk. 70 €) + Salpan jäsenmaksu 30 € / vuosi (sis. vakuutuksen). Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Mikäli luistelun perustaidot on jo kunnossa, kannattaa kysyä siirtymistä muihin harrastajaryhmiin.

Ilmoittautuminen >>

Musiikillinen tragikomedia inhimillisyydestä

Surumielisen huumorin sävyttämä rakkaustarina. Sisko Istanmäen rakastettuun romaaniin Liian paksu perhoseksi perustuva uusi näytelmäsovitus Vuohensaaren kesäteatterissa 2.7.-13.8.2022.

Liput S-Etukortilla 28 € (norm. 30 €). Etuhintaiset liput myynnissä vain Teatterin lipunmyynnissä. Edun lisäksi ei Bonusta. Lue lisää ja osta liput >>

 

Esityspaikka: Vuohensaaren kesäteatteri, Satamakatu 102,024100 Salo

Lipputiedustelut: Salon Teatteri, Mariankatu 3, 24100 Salo.

myynti@salonteatteri.com

puh: 044 031 6055 (to-pe klo 10-16)

lippu.fi

Tule viettämään kesäistä lomapäivää lasten kokkikurssille!

Suur-Seudun Osuuskauppa järjestää yhdessä Lounais-Suomen Marttojen kanssa Ässäkokki-kurssin keskiviikkona 15.6. Salossa, Halikon Armfeltin koululla (Kuruntie 5-7). Maksuton kurssi on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille.

Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja tehdään ajankohtaan sopiva välipala. Kantavana teemana on satokausiajattelu, johon S-ryhmä on yhdessä Satokausikalenterin kanssa opastanut asiakkaitaan jo parin vuoden ajan. Kokkaamisen ohessa kursseilla keskustellaan terveellisestä ruoasta, keittiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä.

Kurssille otetaan mukaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimi siis nopeasti ja ilmoittaudu mukaan 9.6 mennessä!

Ilmoittautuminen 15.6. klo 10-12.30 >>

Ilmoittautuminen 15.6. klo 13.30-16 >>

 

Lohjan Rantajamit on täällä taas!

Rantajamit on perinteikäs jo 29 kertaa järjestetty kaupunkifestivaali Lohjan Aurlahdessa. Tänä kesänä festivaali viettää 30-vuotisjuhlia 7.-9.7.2022 ja estradille astuu jälleen kattaus huippuartisteja. Luvassa kolme päivää jammailua rannalla.

Tutustu festivaaliohjelmaan täällä ja osta liput kesän kuumimpaan festivaaliin. Liput alkaen 45,50 € Tiketistä.