Prisma Halikon Karkeloviikolla kannattaa liittyä SSO:n asiakasomistajaksi!

Liity Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n Asiakasomistajaksi SSO:n Asiakasomistaja- tai S-Pankkipisteessä Prisma Halikossa 24.–28.10.2022 maksamalla täysi 100 euron osuusmaksu, ja saat liittymisetuna 50 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Lisäksi saat yli 20 euron arvoiset tutustumisedut S-mobiiliin!

Asiakasomistajaksi liittymiseen, suosittelemme ajanvarausta Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteeseen (myös ilta-aikoja saatavilla). Varaa aika >>

Liittymisetu on tarkoitettu täysin uusille SSO:n asiakasomistajaksi liittyville sekä toisesta osuuskaupasta SSO:aan jäsenyytensä siirtäville jäsenille. Liittymiskampanja on voimassa 24.–28.10.2022 vain Prisma Halikon Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteessä sen aukioloaikana (liittymisetu ei koske verkossa liittyneitä asiakasomistajia).

Lue lisää asiakasomistajuudesta S-kanavalta

Tule tutustumaan kasvisten supervoimiin yhdessä Vegemin kanssa!

Vegemi on pieni hyvä vatsabakteeri, innokas seikkailija ja kaikkien kasvisten suurrouskuttelija. Se on tunnettu suuren suuresta luonteestaan ja hassuttelevasta mielestään. Vegemi rakastaa kasviksia enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Mitä supervoimia voisitkaan saada värikkäistä ja herkullisista kasviksista? Otetaan siitä selvää yhdessä Vegemin kanssa!

Vegemi lastentapahtumat lokakuussa SSO:n Prismojen hedelmä- ja vihannesosastoilla:

Tapahtumapäivinä Vegemi -hahmo vierailee hedelmä- ja vihannesosastolla, pääset tutustumaan tarkemmin kasvisten supervoimiin ja lisäksi luvassa on pieniä yllätyksiä Vegemi faneille. Mukaan kauppaan tarvitset vain uteliasta seikkailumieltä, älypuhelimen ja olet valmis pienelle kasvisseikkailulle hedelmä- ja vihannesosastolla.

la 15.10. Prisma Lohja klo 12–14
la 29.10. Prisma Halikko klo 10-12
la 29.10. Prisma Nummela klo 14-16

Tervetuloa kasvisseikkailuun koko perheen voimin!

Lue lisää Vegemistä >>

Nyt vihreät kortit viuhumaan!

SSO:n Prismoissa, Prismojen noutopisteissä sekä Prisma parturi-kampaamoissa Halikossa, Lohjalla ja Nummelassa vietetään Bonus tuplana -päiviä maanantaista sunnuntaihin 10.-16.10.2022. Voit saada Bonusta ostoksistasi jopa 10 %. Tee ruokaostokset kätevästi verkossa s-kaupat.fi tai tule ostoksille paikan päälle silloin, kun sinulle sopii. Palvelemme Prismoissa 24/7 viikon jokaisena päivänä!

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonuksen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. Bonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka – ja alkoholituotteista. Etu ei koske Tankkausbonusta. 

Lisätietoa Bonuksen kertymisestä osoitteessa bonustuplana.fi

Tervetuloa ostoksille!

Lisätietoa asiakasomistajuudesta

Salpa Taitoluistelijoiden SSO-luistelukoulu syksyllä 2022

SalPan järjestämä suosittu SSO-luistelukoulu alkaa keskiviikkona 7.9. SSO-hallissa 18.00 – 18.45. Luistelukoulu on myös sunnuntaisin 11.9. alkaen klo 11.30-12.15 Jäähallissa. Voit valita luisteletko 1 vai 2 kertaa viikossa.

Luistelukoulun hinta S-Etukortilla alk. 65 € (norm. alk. 70 €) + Salpan jäsenmaksu 30 € / vuosi (sis. vakuutuksen). Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Mikäli luistelun perustaidot on jo kunnossa, kannattaa kysyä siirtymistä muihin harrastajaryhmiin.

Ilmoittautuminen >>

Musiikillinen tragikomedia inhimillisyydestä

Surumielisen huumorin sävyttämä rakkaustarina. Sisko Istanmäen rakastettuun romaaniin Liian paksu perhoseksi perustuva uusi näytelmäsovitus Vuohensaaren kesäteatterissa 2.7.-13.8.2022.

Liput S-Etukortilla 28 € (norm. 30 €). Etuhintaiset liput myynnissä vain Teatterin lipunmyynnissä. Edun lisäksi ei Bonusta. Lue lisää ja osta liput >>

 

Esityspaikka: Vuohensaaren kesäteatteri, Satamakatu 102,024100 Salo

Lipputiedustelut: Salon Teatteri, Mariankatu 3, 24100 Salo.

myynti@salonteatteri.com

puh: 044 031 6055 (to-pe klo 10-16)

lippu.fi

Tule viettämään kesäistä lomapäivää lasten kokkikurssille!

Suur-Seudun Osuuskauppa järjestää yhdessä Lounais-Suomen Marttojen kanssa Ässäkokki-kurssin keskiviikkona 15.6. Salossa, Halikon Armfeltin koululla (Kuruntie 5-7). Maksuton kurssi on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille.

Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja tehdään ajankohtaan sopiva välipala. Kantavana teemana on satokausiajattelu, johon S-ryhmä on yhdessä Satokausikalenterin kanssa opastanut asiakkaitaan jo parin vuoden ajan. Kokkaamisen ohessa kursseilla keskustellaan terveellisestä ruoasta, keittiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä.

Kurssille otetaan mukaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimi siis nopeasti ja ilmoittaudu mukaan 9.6 mennessä!

Ilmoittautuminen 15.6. klo 10-12.30 >>

Ilmoittautuminen 15.6. klo 13.30-16 >>

 

Lohjan Rantajamit on täällä taas!

Rantajamit on perinteikäs jo 29 kertaa järjestetty kaupunkifestivaali Lohjan Aurlahdessa. Tänä kesänä festivaali viettää 30-vuotisjuhlia 7.-9.7.2022 ja estradille astuu jälleen kattaus huippuartisteja. Luvassa kolme päivää jammailua rannalla.

Tutustu festivaaliohjelmaan täällä ja osta liput kesän kuumimpaan festivaaliin. Liput alkaen 45,50 € Tiketistä.

Tervetuloa kesäteatteriin Sammatin Sampomäelle!

Lohjalainen Vaahterateatteri tuottaa tänä kesänä Sammatin Sampomäelle kesäteatterinäytelmän Pikku Pietarin piha. Tarina on lämminhenkinen kuvaus pienen suomalaisen kaupungin puutalokorttelin yhteiselosta 1920-luvulla. Yhteisöllisyydessä on voimaa. Hyvyyttä voi olla, kun ihmiset yhdessä uskovat siihen ja luovat sen. Esitykset 11.6.-8.7.2022.

Liput: Peruslippu S-Etukortilla 22 € (norm. 24 €), edun lisäksi ei Bonusta. Opiskelija/eläkeläinen/työtön/varusmies 20 €.
Osta liput netticket.fi tai ovelta tuntia ennen esityksen alkua.

Esityspaikka: Sammatin Sampomäki, Torpantie 10, Sammatti

Mielikuvituksen täydeltä sanailottelua, korviin tarttuvaa musiikkia ja hykerryttäviä hahmoja!

Tippukivitapaus on Laura Ruohosen samannimiseen runoteokseen ja Anna-Mari Kähärän musiikkiin perustuva koko perheen musikaali. Teos palkittiin vuoden 2017 parhaana näytelmätekstinä ja teoksen musiikki vuoden 2018 lastenlevynä. Tippukivitapaus riemastuttaa, mutta pitää sisällään myös tärkeitä ajankohtaisia teemoja: se on kertomus nähdyksi ja hyväksytyksi tulemisen tärkeydestä.

Lennokkaassa tarinassa Pikku Kakkosen Yökyöpelit-sarjasta tuttu Mahtimummeli Päätäi Väätäinen saa ensimmäisen agenttitehtävänsä Agenttinero Narulta. Papupurkista seikkailemaan lähtenyt rohkea pikkupapu Seija Soija ja hänen uusi ystävänsä ujo Hujoppi yrittävät löytää maailman parhaan piilopaikan. Matkallaan heitä seuraa lentämään opetteleva Tukaani. Yhdessä he tapaavat hykerryttäviä hahmoja ja otuksia matkaten mm. yhdeksän tähden luksuspuksus Hiippailuhotellin kautta maan uumeniin tippukiviluoliin.

Suosittelemme näytelmää yli 4-vuotiaille. Yläikärajaa ei ole, sillä tämä esitys viihdyttää niin nirsompaakin ipanaa kuin mahtavinta mummelia.

Esitykset 18.3.2022-7.5.2022

Liput S-Etukortilla 26 € (norm. 28 €). Etuhintaiset liput myynnissä vain Teatterin lipunmyynnissä. Edun lisäksi ei Bonusta.

Lipputiedustelut: Salon Teatteri, Mariankatu 3, 24100 Salo.

myynti@salonteatteri.com 

puh: 044 031 6055 (ti-pe klo 10-16)

lippu.fi

Suur-Seudun Osuuskauppa järjestää yhdessä Uudenmaan Marttojen kanssa Ässäkokki-kurssin torstaina 24.2. ja perjantaina 25.2. Virkkalan Marttatuvalla (Marttatuvatie 2). Maksuton kurssi on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille.

Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja tehdään ajankohtaan sopiva välipala. Kantavana teemana on satokausiajattelu, johon S-ryhmä on yhdessä Satokausikalenterin kanssa opastanut asiakkaitaan jo parin vuoden ajan.

Kokkaamisen ohessa kursseilla keskustellaan terveellisestä ruoasta, keittiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä.

Kurssille otetaan mukaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen 24.2. klo 10-13 kurssille >>

Ilmoittautuminen 25.2. klo 10-13 kurssille >>