Musiikillinen tragikomedia inhimillisyydestä

Surumielisen huumorin sävyttämä rakkaustarina. Sisko Istanmäen rakastettuun romaaniin Liian paksu perhoseksi perustuva uusi näytelmäsovitus Vuohensaaren kesäteatterissa 2.7.-13.8.2022.

Liput S-Etukortilla 28 € (norm. 30 €). Etuhintaiset liput myynnissä vain Teatterin lipunmyynnissä. Edun lisäksi ei Bonusta. Lue lisää ja osta liput >>

 

Esityspaikka: Vuohensaaren kesäteatteri, Satamakatu 102,024100 Salo

Lipputiedustelut: Salon Teatteri, Mariankatu 3, 24100 Salo.

myynti@salonteatteri.com

puh: 044 031 6055 (to-pe klo 10-16)

lippu.fi

Tule viettämään kesäistä lomapäivää lasten kokkikurssille!

Suur-Seudun Osuuskauppa järjestää yhdessä Lounais-Suomen Marttojen kanssa Ässäkokki-kurssin keskiviikkona 15.6. Salossa, Halikon Armfeltin koululla (Kuruntie 5-7). Maksuton kurssi on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille.

Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja tehdään ajankohtaan sopiva välipala. Kantavana teemana on satokausiajattelu, johon S-ryhmä on yhdessä Satokausikalenterin kanssa opastanut asiakkaitaan jo parin vuoden ajan. Kokkaamisen ohessa kursseilla keskustellaan terveellisestä ruoasta, keittiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä.

Kurssille otetaan mukaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimi siis nopeasti ja ilmoittaudu mukaan 9.6 mennessä!

Ilmoittautuminen 15.6. klo 10-12.30 >>

Ilmoittautuminen 15.6. klo 13.30-16 >>

 

Lohjan Rantajamit on täällä taas!

Rantajamit on perinteikäs jo 29 kertaa järjestetty kaupunkifestivaali Lohjan Aurlahdessa. Tänä kesänä festivaali viettää 30-vuotisjuhlia 7.-9.7.2022 ja estradille astuu jälleen kattaus huippuartisteja. Luvassa kolme päivää jammailua rannalla.

Tutustu festivaaliohjelmaan täällä ja osta liput kesän kuumimpaan festivaaliin. Liput alkaen 45,50 € Tiketistä.

Tervetuloa kesäteatteriin Sammatin Sampomäelle!

Lohjalainen Vaahterateatteri tuottaa tänä kesänä Sammatin Sampomäelle kesäteatterinäytelmän Pikku Pietarin piha. Tarina on lämminhenkinen kuvaus pienen suomalaisen kaupungin puutalokorttelin yhteiselosta 1920-luvulla. Yhteisöllisyydessä on voimaa. Hyvyyttä voi olla, kun ihmiset yhdessä uskovat siihen ja luovat sen. Esitykset 11.6.-8.7.2022.

Liput: Peruslippu S-Etukortilla 22 € (norm. 24 €), edun lisäksi ei Bonusta. Opiskelija/eläkeläinen/työtön/varusmies 20 €.
Osta liput netticket.fi tai ovelta tuntia ennen esityksen alkua.

Esityspaikka: Sammatin Sampomäki, Torpantie 10, Sammatti

Mielikuvituksen täydeltä sanailottelua, korviin tarttuvaa musiikkia ja hykerryttäviä hahmoja!

Tippukivitapaus on Laura Ruohosen samannimiseen runoteokseen ja Anna-Mari Kähärän musiikkiin perustuva koko perheen musikaali. Teos palkittiin vuoden 2017 parhaana näytelmätekstinä ja teoksen musiikki vuoden 2018 lastenlevynä. Tippukivitapaus riemastuttaa, mutta pitää sisällään myös tärkeitä ajankohtaisia teemoja: se on kertomus nähdyksi ja hyväksytyksi tulemisen tärkeydestä.

Lennokkaassa tarinassa Pikku Kakkosen Yökyöpelit-sarjasta tuttu Mahtimummeli Päätäi Väätäinen saa ensimmäisen agenttitehtävänsä Agenttinero Narulta. Papupurkista seikkailemaan lähtenyt rohkea pikkupapu Seija Soija ja hänen uusi ystävänsä ujo Hujoppi yrittävät löytää maailman parhaan piilopaikan. Matkallaan heitä seuraa lentämään opetteleva Tukaani. Yhdessä he tapaavat hykerryttäviä hahmoja ja otuksia matkaten mm. yhdeksän tähden luksuspuksus Hiippailuhotellin kautta maan uumeniin tippukiviluoliin.

Suosittelemme näytelmää yli 4-vuotiaille. Yläikärajaa ei ole, sillä tämä esitys viihdyttää niin nirsompaakin ipanaa kuin mahtavinta mummelia.

Esitykset 18.3.2022-7.5.2022

Liput S-Etukortilla 26 € (norm. 28 €). Etuhintaiset liput myynnissä vain Teatterin lipunmyynnissä. Edun lisäksi ei Bonusta.

Lipputiedustelut: Salon Teatteri, Mariankatu 3, 24100 Salo.

myynti@salonteatteri.com 

puh: 044 031 6055 (ti-pe klo 10-16)

lippu.fi

Salpa Taitoluistelijoitten SSO luistelukoulu

Kausi alkaa 12.1.2022 klo 18-18.45 Salon SSO-hallissa.

SSO-luistelukouluun ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Luistelukoulussa opetellaan luistelemaan leikin varjolla, taidon ja iän mukaan jaetuissa ryhmissä. Luistelukoulun tavoitteena on oppia luistelun perusasioita. Kokeneempien luistelijoiden ryhmissä harjoitellaan myös ensimmäisiä hyppyjä ja piruetteja.

SSO luistelukoulun hinta S-Etukortilla 65 € (norm. 70 €) + Salpan jäsenmaksu 30 € / vuosi (sis. vakuutuksen). Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Mikäli luistelun perustaidot on jo kunnossa, kannattaa kysyä siirtymistä muihin harrastajaryhmiin.

Ilmoittautuminen >>

Suur-Seudun Osuuskauppa järjestää yhdessä Uudenmaan Marttojen kanssa Ässäkokki-kurssin torstaina 24.2. ja perjantaina 25.2. Virkkalan Marttatuvalla (Marttatuvatie 2). Maksuton kurssi on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille.

Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja tehdään ajankohtaan sopiva välipala. Kantavana teemana on satokausiajattelu, johon S-ryhmä on yhdessä Satokausikalenterin kanssa opastanut asiakkaitaan jo parin vuoden ajan.

Kokkaamisen ohessa kursseilla keskustellaan terveellisestä ruoasta, keittiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä.

Kurssille otetaan mukaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen 24.2. klo 10-13 kurssille >>

Ilmoittautuminen 25.2. klo 10-13 kurssille >>

Hei alueen yritysasiakas!

Onko yritykselläsi hankintatarpeita esim. polttoaineille ja autopesuille, päivittäistavaroille tai hotelli-, kokous- ja ravintolapalveluille?

Järjestämme Lohjan ABC:llä yrityspäivän ti 28.9. Tarjolla ILMAINEN RUOKAILU. Esittelyssä maksuton ja kuititon S-Business -yrityskortti, infoa S-ryhmän palveluista yrityksille sekä uusille S-Business -asiakkaille loistavat ABC-edut ja yllätyslahja.

Saavu siis Lohjan ABC:lle itsellesi sopivana aikana klo 7-14 välissä.

Tilaisuudessa mukana myös Lohjan Autokeskus suosituilla Toyota-uutuuksilla, joihin tarjolla metalliväri kaupan päälle (arvo jopa 900 €).

Kalkkirock – Back to live!

On tullut aika tuoda live-musiikki takaisin keskuuteemme. Kalkkirockissa la 14.8. klo 15.30-22.00 Lohjan seudun musiikki- ja kulttuuritoimijat esiintyvät vapaaehtoisvoimin keräten varoja kulttuuritoiminnan ylläpitämiseen ja elvyttämiseen koronapandemian jäljiltä, tule sinäkin mukaan!

Liput S-Etukortilla 28€ (norm. 30€). Tapahtuma on K-18. Varaa liput täältä

Tapahtuman järjestää Teatteri Trala ry, Lemmy ry ja Tapahtumatekniikka Livetool/ Tapio Luoma Teatteri Tralan kesäteatterissa (Virkkalan Kalkkitehtaan ranta, Kalkkiradantie 5).
Virkkalassa.

Lue lisää 

Fudis on kivaa! Perinteinen Salpan ja SSO:n nappulaliiga 4-13-vuotiaille tytöille ja pojille!

PRISMA-liiga käynnistyy huhtikuussa!

Nopean ilmoittautujan etu helmikuussa

Helmikuussa ilmoittautuneille Prisma-liigan hinta S-Etukortilla 85 € (hinta ilman S-Etukorttia 90€). Etu voimassa 1.-28.2. Hyödynnä etu ja ilmoita lapsesi mukaan!

****

PRISMA-liigan hinta S-Etukortilla 95 € (hinta ilman S-Etukorttia 100 €), poikkeuksena uusi 4-5 – vuotiaille tarkoitettu Supermikrot-sarja, johon osallistumismaksu 50€. Osallistumismaksu sisältää jäsenmaksun, lisenssin, vakuutuksen, ohjauksen, pelitoiminnan sekä pelipaidan omaksi.

Salpa seuraa tarkasti terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden pohjalta tapahtuman järjestämiseksi.

Prisma-liiga ilmoittautuminen ja lisätietoa >>