Lohjan Autokeskus avaa uuden toimipisteen Saloon


07.10.2021

Lohjan Autokeskus Oy panostaa kasvuun ja avaa uuden vaihtoautoihin erikoistuneen toimipisteen Saloon Meriniityn alueelle.

Lohjan Autokeskuksessa käyttöönotetut uudet vaihtoautokaupan toimintamallit Lohjalla ja Tammisaaressa ovat siivittäneet vaihtoautomyynnin yli 50 prosentin kasvuun edellisvuoteen nähden. Reipas kasvu on saavutettu siitäkin huolimatta, että markkina Suomessa on pysynyt ennallaan, ja että nykyisissä toimipisteissä kaivattaisiin kipeästi lisätilaa vaihtoautokaupalle.

”Lohjan Autokeskuksen, SSO:n sekä asiakasomistajan näkökulmasta olisi luonnollista tarjota asiakkaille vaihtoehto myös Salon alueella. Nyt onkin ilo kertoa, että tammikuussa 2022 avataan Saloon (Myllyojankatu 13) iso 1400m2:n kokoinen SALON AUTOKESKUS Vaihtoauto-outlet”, kertoo Lohjan Autokeskus Oy:n toimitusjohtaja Niko Kähkönen.

”Tavoitteena on kahtena ensimmäisenä vuotena hakea Salon vaihtoautomarkkinasta kymmenen prosentin markkinaosuutta hyödyntämällä mm. asiakasomistajamarkkinointia, sekä tämän lisäksi myydä pisteestä yli puolet myynnistä muualle Suomeen”, jatkaa Kähkönen.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Niko Kähkönen, Lohjan Autokeskus Oy, p. 0500 667 581