SSO laajentaa ruoan verkkokaupan noutolokerikkoverkostoaan – ruoan verkkokauppaostosten nouto käy nyt entistäkin sujuvammin


11.01.2024

ABC Lohjalle avautuu 15.1.2024 uusi Prisman ruoan verkkokaupan noutopistelokerikko, joka mahdollistaa ostosten noudon aiempaa useammasta noutopaikasta. Prisma Lohjalla taas ruoan verkkokaupan noutolokerikko on siirretty pohjakerroksesta Prisman parkkihallin 3.kerrokseen. Siirto on osa alkuvuodesta 2024 alkavaa Prisman uudistustyötä ja se sujuvoittaa ruoan verkkokauppatilausten noutoa merkittävästi, kun jatkossa autolla pääsee ajamaan lokerikon lähelle. Myös ruoan verkkokaupan kotiinkuljetusmahdollisuudet laajenevat osin Lohjalla ja Nummelassa, kun toimituksia aletaan tehdä tammikuussa maanantaista lauantaihin. 

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n ruoan verkkokaupan noutopisteverkosto laajenee, kun uusi Prisman ruoan verkkokaupan noutopistelokerikko avataan ABC Lohjalle 15.1.2024. Uudistus helpottaa asiakkaiden arkea, kun valittavana on jatkossa aiempaa useampi tilausten noutopaikka.

Prisma Lohjan ruoan noutopistelokerikko on muuttanut pohjakerroksesta parkkihallin kolmanteen kerrokseen ja tämä muutos liittyy alkuvuodesta alkavaan Prisma Lohjan uudistukseen. Noutopistelokerikon siirto sujuvoittaa ruoan verkkokauppatilausten noutoa, kun jatkossa asiakas voi ajaa autolla lähelle lokerikkoa hakemaan ostoksensa.

Tammikuun loppupuolella myös ruoan tilaaminen kotiin onnistuu entistä paremmin, kun ruoat saa tilattua kotiin kuljetettuna osassa Lohjan ja Nummelan aluetta arkipäivien lisäksi myös lauantaisin. Tarkat jakelualueet ja toimitusajat löytyvät osoitteesta S-kaupat.fi.

Lohjan keskustan alueella, noin kolmen kilometrin säteellä Sale Hiidensalmelta voi tilata ostoksia kotiin myös robokuljetusten avulla, joka päivä klo 9–21. Sympaattiset kuljetusrobotit tuovat ostokset perille noin tunnin sisällä tilauksesta. Kuljetusrobotit käyttävät kuljetuksiin pääasiassa kävelyteitä, mikä määrittää myös sen, kuinka lähelle tilaajaa robokuljetuksella on mahdollisuus päästä. Kuljetusrobottien kuljettamat tilaukset kerätään Sale Hiidensalmesta.

Lisätietoja: kehityspäällikkö Jarmo Aho p. 044 7705381