MAKSA S-ETUKORTILLA JA VOITA TÄYSSÄHKÖAUTO - JOKA KUUKAUSI LISÄKSI HUIPPUPALKINTOJA

Arvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestäjänä toimii Suur-Seudun Osuuskauppa.
 2. Arvonnassa ovat mukana kaikki Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouksiin kuuluvat henkilöt, jotka ovat kerryttäneet maksutapaetua 1.1.–31.12.2023 välisenä aikana maksaessaan bonusostoksensa S-Etukortilla Suur-Seudun Osuuskaupan toimipaikoissa. Ostotapahtuman tulee olla kirjautunut S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kunkin kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä ostotapahtumia ei huomioida, eikä Suur-Seudun Osuuskauppa vastaa mahdollisten tietoliikennekatkosten tai vastaavien teknisten ongelmien takia epäonnistuneista osallistumisista. Osallistumisoikeutta ei ole alle 18-vuotiailla henkilöillä, eikä niillä Suur-Seudun Osuuskaupan henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.
 3. Kuukausipalkintojen arvonta suoritetaan joka kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 03.01.2024.
 4. Suur-Seudun Osuuskauppa on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla. Palkinto tulee noutaa erikseen ilmoitetusta SSO:n toimipaikasta. Voittajan etunimi ja asuinkunta julkaistaan Suur-Seudun Osuuskaupan kotisivuilla, sso.fi.
 5. Suur-Seudun Osuuskauppa vastaa palkinnosta aiheutuvan arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Suur-Seudun Osuuskaupan kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Suur-Seudun Osuuskaupan vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden ilman erillistä ilmoitusta tehdä muutoksia arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.
 6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
 7. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla  S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri (s-kanava.fi)
 8. Palkinnot:

  Kuukausiarvonnat:
  tammikuu: 1 kpl Apple iPad 10.2" WiFi+Cell 64GB (arvo 599 €)
  helmikuu: 1 kpl Samsung UE65AU6905 Smart TV (arvo 699 €)
  maaliskuu: 2 kpl 2 minuutin ostoskärryralleja SSO:n Sale-myymälässä
  huhtikuu: 1 kpl E-Way E3530 sähköpotkulauta (arvo 549 €)
  toukokuu: Yksi neljän hengen VIP-pöytä 8.7.2023 Lohjan Rantajameille. VIP-pöytä sisältää ruokailun juokajuomineen (arvo n. 676 €).
  kesäkuu: Yksi 2 hengen majoituslahjakortti Original Sokos Hotel Rikalaan ja kolmen ruokalajin illallinen Rikala Bar & Grillissä ruokajuomineen. Majoitus 1 vrk, 2 hh Superior huoneessa. Majoitus sisältää aamiaisen. Palkinto lunastettava vuoden kuluessa voitosta (arvo 320 €).
  heinäkuu: 1 kpl Apple iPad 10.2" WiFi+Cell 64GB (arvo 599 €)
  elokuu: 1 kpl Samsung Galaxy A53 5G 128GB älypuhelin (399 €)
  syyskuu: 2 kpl 2 minuutin ostoskärryralleja SSO:n S-market myymälään
  lokakuu: Yksi MakeOver SSO:n Sokoksella ja Prisma parturi-kampaamossa. Sisältää asukokonaisuuden, hiusten leikkuun ja värin sekä kulmien muotoilun ja värin (arvo n. 500€)
  marraskuu: 1 kpl 500 € S-ryhmän lahjakortti
  joulukuu: 1 kpl Samsung UE65AU6905 Smart TV (arvo 699 €)

  Pääpalkinto: Hyundai KONA electric 64 kWh 204 hv täyssähköauto (arvo 47 590€).Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.