Liity Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajaksi 1.1.-31.12.2022 täydellä 100 euron osuusmaksulla tai 20 euron osaosuusmaksulla ja lataa käyttöösi S-mobiili sovellus! Saat yli 20 euron arvoiset tutustumisedut S-mobiiliin, joilla voit tutustua Suur-Seudun Osuuskaupan palvelutarjontaan. Edut löytyvät S-mobiilista parin päivän kuluessa sovelluksen latauksesta.*

S-mobiilista voit lisäksi seurata kätevästi Bonustesi karttumista, hoitaa pankki- ja vakuutusasioita, tarkastella sähköisiä kuitteja, siirtää rahaa, hyödyntää etuja ja löytää lähimmät toimipaikat. S-mobiilin voit ladata maksutta puhelimesi sovelluskaupasta. Lue lisää >>

SSO:n tutustumisedut:

 

*) Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Tutustumisedut on tarkoitettu täysin uudelle SSO:n asiakasomistajaksi toimipaikassa tai verkossa liittyvälle sekä jäsenyyden toisesta osuuskaupasta SSO:aan siirtävälle asiakasomistajalle. Asiakasomistajaksi liittyvän tulee olla asiakasomistajatalouden pääjäsen edut saadakseen.  Tutustumisedut eivät koske henkilöitä, jotka ovat jo asiakasomistajia toisessa osuuskaupassa. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin. Tutustumisedut ovat voimassa 3 kk liittymispäivästä. Lue lisää asiakasomistajuudesta >>

Liity Asiakasomistajaksi helposti verkossa tai asiakaspalvelupisteissämme:

Suosittelemme ajanvarauksen tekemistä (myös ilta-aikoja saatavilla). Varaa aika >>

Asiakasomistajuus lahjaksi

Asiakasomistajuus on oiva lahjaidea esim. syntymäpäiväsankarille tai vaikkapa kotoa muuttavalle nuorelle. Anna lahja joka on takuuvarmasti pitkäikäinen ja käyttökelpoinen. Lue lisää >>

Paras lahja on sellainen, joka tuottaa iloa ihan jokaisena päivänä.

Hanki joululahjaksi, kotoa pois muuttaneelle nuorelle tai päivänsankarille lahjaksi Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajuus – lahja, joka kruunaa jokaisen päivän! Kiitoksena loistavasta lahjavalinnasta haluamme antaa sinulle 50 euron S-ryhmän lahjakortin*. Voit käyttää lahjakortin itse tai antaa senkin lahjaksi!

Kampanja on voimassa 7.-18.12.2021 Prisma Halikon, Lohjan ja Nummelan Asiakasomistaja- ja S-Pankki -pisteissä.

Lahjan antaja, toimi näin:

*) Kampanja koskee vain lahjaksi ostettavia, täysin uusia Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n jäsenyyksiä. Lahjan antajan tulee maksaa kerralla täysi 100 euron osuusmaksu. Lahjan saajalla ei saa olla jäsenyyttä vielä voimassa. Mikäli lahjan saaja on alaikäinen, keskustelethan huoltajan kanssa ennen lahjan ostamista (alaikäisen asioita hoitaa tämän huoltaja). Lahjakorttia ei voi käyttää lahjansaajan osuusmaksun maksamiseen. Kampanja on voimassa SSO:n Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteissä Halikko, Lohja ja Nummela. Asiakaspalvelusta soitetaan lahjan saajalle (alaikäisen kohdalla tämän huoltajalle) ja sovitaan henkilökohtainen aika jäseneksi liittymiselle.

Katso asiakaspalvelupisteiden aukioloajat >>

Uudelle SSO:n asiakasomistajalle rahanarvoisia tutustumisetuja S-mobiilissa (arvo yli 20 euroa)! >>

Tervetuloa ostoksille Nummelan Uuteen Apteekkiin!

Tutustu apteekkimme marras- ja joulukuun tarjouksiin täällä.
Tiesithän, että verkkoapteekkitilauksille saat ilmaisen toimituksen Nummelan Prismakeskuksen- ja K-Supermarket Nummelan noutolokerikkoihin!

 


Nummelan Uusi Apteekki
Prismakeskus Nummela
Naaranpajuntie 3, Nummela

 

 

 

SSO:n Prismoissa, noutopisteissä ja Prisma parturi-kampaamoissa Halikossa, Lohjalla ja Nummelassa sekä Emotion Nummelassa vietetään Bonus tuplana -päiviä maanantaista sunnuntaihin 18.-24.10.2021. Voit saada Bonusta ostoksistasi jopa 10%. Tee ruokaostokset kätevästi verkossa s-kaupat.fi tai tule ostoksille paikan päälle silloin kun sinulle sopii. Palvelemme Prismoissa 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä!

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonuksen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. Bonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka- ja alkoholituotteista. Etu ei koske Tankkausbonusta. 

Tervetuloa ostoksille!

 

Mitä tarkoittaa Bonus tuplana?

Lisätietoa asiakasomistajuudesta

 

Tervetuloa tutustumaan Salon jazz-tapahtumiin!

On kymmenennen SaloJazz Festivalin aika. Tule nauttimaan jazzin svengistä ja tunnelmasta. Bio-Jännän jazzlavalla nähdään jazzviikonloppuna 23.-25.9.2021 jälleen niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin vieraita mm. Sami Pitkämö, tenorisaksofonisti Timo Lassy, Sanna Ruohoniemi ja Kjetil Mulelid Trio.

Tutustu SaloJazz ohjelmaan täällä >>

Liput alkaen 15 €. Lauantain 25.9. konserteista saat S-Etukortilla 2 €:n alennuksen.

Konsertteihin myydään rajattu määrä lippuja.

Liput ennakkoon lippuautomaatti.fi/salojzz kautta, konserttipaikoilta 60 min ennen konsertin alkua. SaloJazz Cornerin (Turuntie 5) lipunmyynti on avoinna tiistaista perjantaihin klo 15-18 torstaista 9.9. alkaen. Vain maksukortit sekä Smartum-setelit, SmartumPay ja Edenred-mobiilimaksu.

Salpa Taitoluistelijoiden SSO luistelukoulu tytöille ja pojille

Kausi alkaa 8.9.2021 klo 18-18.45 Salon SSO-hallissa.

SSO luistelukoulun hinta S-Etukortilla 65 € (norm. 70 €) + Salpan jäsenmaksu 30 € / vuosi (sis. vakuutuksen).  Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Mikäli luistelun perustaidot on jo kunnossa, kannattaa kysyä siirtymistä muihin harrastajaryhmiin.

Ilmoittautuminen >>
Tervetuloa apteekkiostoksille Nummelan Uuteen Apteekkiin!

Tutustu apteekkimme lennokkaisiin syys- ja lokakuun tarjouksiimme täällä.
Tiesithän, että verkkoapteekkitilauksille saat ilmaisen toimituksen Nummelan Prismakeskuksen- ja K-Supermarket Nummelan noutolokerikkoihin!


Nummelan Uusi Apteekki
Prismakeskus Nummela
Naaranpajuntie 3, Nummela

 

 

 

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut yhdistävä mobiilisovellus, jonka saat ladattua käyttöösi sovelluskaupastasi. Saat S-mobiilin käyttöösi minkä tahansa pankin pankkitunnuksilla. Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen. Kun kirjaudut S-Pankin pankkitunnuksilla, saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi.

Lataa asiakasomistajan oma S-mobiili -sovellus käyttöösi 23.8.-30.9.2021. Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajana saat uuden lataajan etuna Paulig Juhla Mokka kahvipaketin (suodatin- tai pannujauhatus 500g) veloituksetta (edun arvo 4,99-5,99€).

Uuden lataajan etu koskee ensimmäistä kertaa S-mobiilin käyttöönottavia SSO:n asiakasomistajia (pääjäsenyys SSO:ssa) ja heidän asiakasomistajatalouteensa kuuluvia henkilöitä. Etukuponki ilmestyy S-mobiiliin n. kahden päivän sisällä sovelluksen käyttöönotosta. Etu on lunastettavissa kaikista SSO:n marketeista ja liikennemyymälöistä kuukauden aikana sovelluksen latauksesta. Kampanja on voimassa 23.8.-30.9.2021.

Kurkista SSO:n paikalliset rahanarvoiset S-mobiiliedut >>
SSO lahjoittaa jokaista lunastettua S-mobiilikuponkia vastaan ruoka-annoksen – Kupongin lunastaminen ei maksa asiakasomistajalle mitään

Kampanja on päättynyt!

SSO:n hyväntekeväisyyskampanja ylitti kaikki odotukset ennakoitua nopeammin – SSO lahjoittaa terveellistä ruokaa paikallisille vähävaraisille perheille yhdessä Vennerin ja asiakasomistajien kanssa yli 10 000 euron arvosta

Me Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:ssa ja ruokakasvatusyritys Vennerillä ajattelemme, että ravitseva ja terveellinen ruoka kuuluu kaikille, eikä yhdenkään lapsen vatsan tulisi kurnia. Tule siis kanssamme tekemään hyvää ja luomaan yhdessä huomisen hyvinvointia. Asiakasomistajana sinun tulee vain lunastaa S-mobiilietukuponki sovelluksessamme aktivoidaksesi lahjoituksen  – SSO maksaa lahjoituksen puolestasi.

Jokaista lunastettua S-mobiilikuponkia vastaan paikallinen, vähävarainen lapsiperhe saa raaka-aineet terveelliseen ruokaan ja kokkailuhetkeen. Ruokapalvelu Venner toimittaa ruokatarvikkeet perille yhteistyössä kuntien kanssa.

Vain parilla klikkauksella voit olla mukana antamassa terveellisen ruoka-annoksen sitä tarvitsevalle. Osallistuminen kampanjaan ei maksa sinulle mitään, ja kupongin voit lunastaa vaikka kotisohvalta käsin –  tehdään alueestamme yhdessä parempi paikka elää!

 

SSO lahjoittaa terveellistä ruokaa vähävaraisille perheille yhdessä Vennerin ja asiakasomistajien kanssa (tiedote)

Mikä S-mobiili on ja miten saan sen käyttööni?

Kokeile Vennerin Keittiössä -kasvisreseptipalvelua kuukauden ajan maksutta

Vennerin Keittiössä on Vennerin runsas, maukas kasvisreseptipalvelu, joka inspiroi kokkaamaan yhdessä, syömään hyvin ja auttaa kohti arjen parempia valintoja. Tarjoamme sinulle nyt Vennerin Keittiössä -kasvisreseptipalvelun kuukauden ajan veloituksetta! Rekisteröidy palveluun ilmaiseksi koodilla VENNERSSO osoitteessa https://www.venner.fi/login. Etu voimassa 30.9.2021 asti.

           

Venner on vuonna 2018 perustettu yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminta tähtää hyvinvoinnin polarisaation kaventamiseen. Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat yrityksen toiminnan perusta. Venner tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille helpon väylän voimaannuttaa yhteiskuntamme vähäosaisia ravitsevan ruuan avulla. Vain parilla klikkauksella terveellinen ruokakassin resepteineen on matkalla sitä tarvitsevalle. Venner – jotta yhdenkään lapsen vatsa ei kurnisi. www.venner.fi

Musikaali särkyneiden sydänten saaresta hurmaa katsojansa Salon Teatterissa. Seili on tarina pienestä yhteisöstä ja toivosta kohtuuttomien kohtaloiden keskellä. Seili kertoo kipeästä rakkauden kaipuusta, toivoa ylläpitävästä voimasta, ja osoittaa elämän haavoittuvuuden. Se on tarina suljetusta saaresta, jossa yhteisön voima ja tuki kannattelevat sen jäseniä, kun saari tukahduttaa kaiken muun sisäänsä. Seilissä aika menettää merkityksensä ja jäljelle jää vain tämä hetki – se on kaikki mitä on.

Esitykset 21.8.-16.10.2021

Liput S-Etukortilla 30 € (norm. 32 €). Etuhintaiset liput myynnissä vain Teatterin lipunmyynnissä. Edun lisäksi ei Bonusta.

Lipputiedustelut: Salon Teatteri, Mariankatu 3, 24100 Salo.
myynti@salonteatteri.com, puh: 044 031 6055 (ma-pe klo 10-16), lippu.fi