Musiikillinen tragikomedia inhimillisyydestä

Surumielisen huumorin sävyttämä rakkaustarina. Sisko Istanmäen rakastettuun romaaniin Liian paksu perhoseksi perustuva uusi näytelmäsovitus Vuohensaaren kesäteatterissa 2.7.-13.8.2022.

Liput S-Etukortilla 28 € (norm. 30 €). Etuhintaiset liput myynnissä vain Teatterin lipunmyynnissä. Edun lisäksi ei Bonusta. Lue lisää ja osta liput >>

 

Esityspaikka: Vuohensaaren kesäteatteri, Satamakatu 102,024100 Salo

Lipputiedustelut: Salon Teatteri, Mariankatu 3, 24100 Salo.

myynti@salonteatteri.com

puh: 044 031 6055 (to-pe klo 10-16)

lippu.fi

Mitä kesähaaveita sinulla on? Prisman asiakasomistajapäivillä saat ne jopa -15% edullisemmin!

Tervetuloa edullisille ostoksille 1.-5.6.2022 Prisma Halikkoon, Lohjalle ja Nummelaan sekä Prisma Halikon, Lohjan ja Nummelan parturi-kampaamoihin. Prisman asiakasomistajapäiviltä hankit muun muassa leluja, vaatteita, urheiluvaatteita ja -välineitä, kampaamotuotteita ja -tarvikkeita, kodinkoneita, sekä kodin sisustustuotteita ilahduttavan edullisesti. Saat käyttötavaroita jopa –15 % alennuksella S-Etukortilla! Alennus myös jo alennetuista hinnoista. Tarkista tarkemmat tuoteryhmäkohtaiset alennustaulukot täältä

Tee ostokset silloin kun sinulle sopii. Palvelemme nimittäin kellon ympäri, viikon jokaisena päivänä. Alennuksen hyödynnät myös Prisma.fi-verkkokaupassa, kun muistat kirjautua sisään S-tunnuksellasi. Lopullisen alennussumman näet kassalla.

Tee kesän parhaimmat hankinnat Prismasta!

Tervetuloa ostoksille!

Tervetuloa kesäteatteriin Sammatin Sampomäelle!

Lohjalainen Vaahterateatteri tuottaa tänä kesänä Sammatin Sampomäelle kesäteatterinäytelmän Pikku Pietarin piha. Tarina on lämminhenkinen kuvaus pienen suomalaisen kaupungin puutalokorttelin yhteiselosta 1920-luvulla. Yhteisöllisyydessä on voimaa. Hyvyyttä voi olla, kun ihmiset yhdessä uskovat siihen ja luovat sen. Esitykset 11.6.-8.7.2022.

Liput: Peruslippu S-Etukortilla 22 € (norm. 24 €), edun lisäksi ei Bonusta. Opiskelija/eläkeläinen/työtön/varusmies 20 €.
Osta liput netticket.fi tai ovelta tuntia ennen esityksen alkua.

Esityspaikka: Sammatin Sampomäki, Torpantie 10, Sammatti

Tervetuloa ostoksille Nummelan Uuteen apteekkiin!

Tutustu apteekkimme touko-kesäkuun tarjouksiin täällä.
Tiesithän, että verkkoapteekkitilauksille saat ilmaisen toimituksen Nummelan Prismakeskuksen- ja K-Supermarket Nummelan noutolokerikkoihin!

 


Nummelan Uusi Apteekki
Prismakeskus Nummela
Naaranpajuntie 3, Nummela

 

 

 

SSO:n Prismoissa, Prismojen noutopisteissä sekä Prisma parturi-kampaamoissa Halikossa, Lohjalla ja Nummelassa vietetään Bonus tuplana -päiviä maanantaista sunnuntaihin 14.-20.3.2022. Voit saada Bonusta ostoksistasi jopa 10 %. Tee ruokaostokset kätevästi verkossa s-kaupat.fi tai tule ostoksille paikan päälle silloin kun sinulle sopii. Palvelemme Prismoissa 24/7 viikon jokaisena päivänä!

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonuksen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. Bonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka – ja alkoholituotteista. Etu ei koske Tankkausbonusta. 

Lisätietoa Bonuksen kertymisestä osoitteessa bonustuplana.fi

Tervetuloa ostoksille!

Lisätietoa asiakasomistajuudesta

Tervetuloa ostoksille Nummelan Uuteen apteekkiin!

Tutustu apteekkimme maalis-huhtikuun tarjouksiin täällä.
Tiesithän, että verkkoapteekkitilauksille saat ilmaisen toimituksen Nummelan Prismakeskuksen- ja K-Supermarket Nummelan noutolokerikkoihin!

 


Nummelan Uusi Apteekki
Prismakeskus Nummela
Naaranpajuntie 3, Nummela

 

 

 

Mielikuvituksen täydeltä sanailottelua, korviin tarttuvaa musiikkia ja hykerryttäviä hahmoja!

Tippukivitapaus on Laura Ruohosen samannimiseen runoteokseen ja Anna-Mari Kähärän musiikkiin perustuva koko perheen musikaali. Teos palkittiin vuoden 2017 parhaana näytelmätekstinä ja teoksen musiikki vuoden 2018 lastenlevynä. Tippukivitapaus riemastuttaa, mutta pitää sisällään myös tärkeitä ajankohtaisia teemoja: se on kertomus nähdyksi ja hyväksytyksi tulemisen tärkeydestä.

Lennokkaassa tarinassa Pikku Kakkosen Yökyöpelit-sarjasta tuttu Mahtimummeli Päätäi Väätäinen saa ensimmäisen agenttitehtävänsä Agenttinero Narulta. Papupurkista seikkailemaan lähtenyt rohkea pikkupapu Seija Soija ja hänen uusi ystävänsä ujo Hujoppi yrittävät löytää maailman parhaan piilopaikan. Matkallaan heitä seuraa lentämään opetteleva Tukaani. Yhdessä he tapaavat hykerryttäviä hahmoja ja otuksia matkaten mm. yhdeksän tähden luksuspuksus Hiippailuhotellin kautta maan uumeniin tippukiviluoliin.

Suosittelemme näytelmää yli 4-vuotiaille. Yläikärajaa ei ole, sillä tämä esitys viihdyttää niin nirsompaakin ipanaa kuin mahtavinta mummelia.

Esitykset 18.3.2022-7.5.2022

Liput S-Etukortilla 26 € (norm. 28 €). Etuhintaiset liput myynnissä vain Teatterin lipunmyynnissä. Edun lisäksi ei Bonusta.

Lipputiedustelut: Salon Teatteri, Mariankatu 3, 24100 Salo.

myynti@salonteatteri.com 

puh: 044 031 6055 (ti-pe klo 10-16)

lippu.fi

Tervetuloa ostoksille Nummelan Uuteen apteekkiin!

Tutustu apteekkimme helmikuun tarjouksiin täällä.
Tiesithän, että verkkoapteekkitilauksille saat ilmaisen toimituksen Nummelan Prismakeskuksen- ja K-Supermarket Nummelan noutolokerikkoihin!

 


Nummelan Uusi Apteekki
Prismakeskus Nummela
Naaranpajuntie 3, Nummela

 

 

 

Liity Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajaksi 1.1.-31.12.2022 täydellä 100 euron osuusmaksulla tai 20 euron osaosuusmaksulla ja lataa käyttöösi S-mobiili sovellus! Saat yli 20 euron arvoiset tutustumisedut S-mobiiliin, joilla voit tutustua Suur-Seudun Osuuskaupan palvelutarjontaan. Edut löytyvät S-mobiilista parin päivän kuluessa sovelluksen latauksesta.*

S-mobiilista voit lisäksi seurata kätevästi Bonustesi karttumista, hoitaa pankki- ja vakuutusasioita, tarkastella sähköisiä kuitteja, siirtää rahaa, hyödyntää etuja ja löytää lähimmät toimipaikat. S-mobiilin voit ladata maksutta puhelimesi sovelluskaupasta. Lue lisää >>

SSO:n tutustumisedut:

 

*) Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Tutustumisedut on tarkoitettu täysin uudelle SSO:n asiakasomistajaksi toimipaikassa tai verkossa liittyvälle sekä jäsenyyden toisesta osuuskaupasta SSO:aan siirtävälle asiakasomistajalle. Asiakasomistajaksi liittyvän tulee olla asiakasomistajatalouden pääjäsen edut saadakseen.  Tutustumisedut eivät koske henkilöitä, jotka ovat jo asiakasomistajia toisessa osuuskaupassa. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin. Tutustumisedut ovat voimassa 3 kk liittymispäivästä. Lue lisää asiakasomistajuudesta >>

Liity Asiakasomistajaksi helposti verkossa tai asiakaspalvelupisteissämme:

Suosittelemme ajanvarauksen tekemistä (myös ilta-aikoja saatavilla). Varaa aika >>

Asiakasomistajuus lahjaksi

Asiakasomistajuus on oiva lahjaidea esim. syntymäpäiväsankarille tai vaikkapa kotoa muuttavalle nuorelle. Anna lahja joka on takuuvarmasti pitkäikäinen ja käyttökelpoinen. Lue lisää >>

Paras lahja on sellainen, joka tuottaa iloa ihan jokaisena päivänä.

Hanki joululahjaksi, kotoa pois muuttaneelle nuorelle tai päivänsankarille lahjaksi Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajuus – lahja, joka kruunaa jokaisen päivän! Kiitoksena loistavasta lahjavalinnasta haluamme antaa sinulle 50 euron S-ryhmän lahjakortin*. Voit käyttää lahjakortin itse tai antaa senkin lahjaksi!

Kampanja on voimassa 7.-18.12.2021 Prisma Halikon, Lohjan ja Nummelan Asiakasomistaja- ja S-Pankki -pisteissä.

Lahjan antaja, toimi näin:

*) Kampanja koskee vain lahjaksi ostettavia, täysin uusia Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n jäsenyyksiä. Lahjan antajan tulee maksaa kerralla täysi 100 euron osuusmaksu. Lahjan saajalla ei saa olla jäsenyyttä vielä voimassa. Mikäli lahjan saaja on alaikäinen, keskustelethan huoltajan kanssa ennen lahjan ostamista (alaikäisen asioita hoitaa tämän huoltaja). Lahjakorttia ei voi käyttää lahjansaajan osuusmaksun maksamiseen. Kampanja on voimassa SSO:n Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteissä Halikko, Lohja ja Nummela. Asiakaspalvelusta soitetaan lahjan saajalle (alaikäisen kohdalla tämän huoltajalle) ja sovitaan henkilökohtainen aika jäseneksi liittymiselle.

Katso asiakaspalvelupisteiden aukioloajat >>

Uudelle SSO:n asiakasomistajalle rahanarvoisia tutustumisetuja S-mobiilissa (arvo yli 20 euroa)! >>