Uudelle S-mobiilin lataajalle Paulig Juhla Mokka kahvipaketti


23.08.2021

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut yhdistävä mobiilisovellus, jonka saat ladattua käyttöösi sovelluskaupastasi. Saat S-mobiilin käyttöösi minkä tahansa pankin pankkitunnuksilla. Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen. Kun kirjaudut S-Pankin pankkitunnuksilla, saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi.

Lataa asiakasomistajan oma S-mobiili -sovellus käyttöösi 23.8.-30.9.2021. Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajana saat uuden lataajan etuna Paulig Juhla Mokka kahvipaketin (suodatin- tai pannujauhatus 500g) veloituksetta (edun arvo 4,99-5,99€).

Uuden lataajan etu koskee ensimmäistä kertaa S-mobiilin käyttöönottavia SSO:n asiakasomistajia (pääjäsenyys SSO:ssa) ja heidän asiakasomistajatalouteensa kuuluvia henkilöitä. Etukuponki ilmestyy S-mobiiliin n. kahden päivän sisällä sovelluksen käyttöönotosta. Etu on lunastettavissa kaikista SSO:n marketeista ja liikennemyymälöistä kuukauden aikana sovelluksen latauksesta. Kampanja on voimassa 23.8.-30.9.2021.

Kurkista SSO:n paikalliset rahanarvoiset S-mobiiliedut >>