SSO keskittyy Lohjan Tytyrissä ABC Carwash pesutoimintaan sekä polttonestejakeluun


28.08.2023

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO suunnittelee SSO liikennemyymälä Tytyrissä keskittymistä ABC Carwashin autopesutoimintaan sekä mittarikentän polttonesteiden jakeluun. Sisäkaupan tiloihin suunnitellaan uutta liiketoimintaa.
– SSO kehittää strategiansa mukaisesti lähipalveluitaan ja avasi alkuvuodesta Hiidensalmelle upouuden Salen palvelemaan paikallista väkeä sekä Karstuntien ohikulkijoita. Salesta löytyy kattava valikoima nopeaan kauppareissuun, lisäksi mukaan voi napata myös kahvit ja uunituoreet leipomotuotteet. Toisaalta Tytyristä on alle kilometri myös keskustan kattavien palveluiden äärelle. Keskustan ja Hiidensalmen Salen väliin sijoittuvan Tytyrin liikenneaseman käytetyimmät palvelut ovat puolestaan polttonestetankkaukset sekä autopesu ja näiden palveluiden osalta toiminta jatkuu normaalisti. Karstuntien palvelut pysyisivät käytännössä siis yhtä kattavina kuin nykyään, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.
– Sisäkaupan tilalle SSO suunnittelee uutta liiketoimintaa, josta emme vielä pysty kertomaan tarkempia suunnitelmia. Käytännössä suunnitelmat liittyvät vahvasti paikallisen palvelutarjonnan parantamiseen ja ketterään kehittämiseen – täysin uudenlaisella palvelutarjonnalla, jatkaa Finér.