SSO:n ja Salpa jalkapallon SSO Perhefutis


04.04.2024

SSO JATKAA SALPAN YHTENÄ SALPA JALKAPALLON PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANINA KAUDELLA 2024

SalPa Jalkapallon ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n monivuotinen yhteistyö saa jatkoa kaudella 2024, kun seura ja yritys kirjoittivat yhteistyösopimuksen alkavalle kaudelle. Pitkään Prisma-liigan nimisponsorina toiminut SSO on ollut SalPan legendaarisen korttelisarjan pääyhteistyökumppani vuosia. Prisma-liigan konsepti muuttuu tälle kaudelle ja toimintaa järjestetään tiistaisin Peli-illat nimellä Paukkulassa.

SSO haluaa olla edelleen vahvasti mukana SalPan laadukkaassa ruohonjuuritason toiminnassa. Ensimmäiset askeleet SalPalaisena otetaankin tästedes SSO Perhefutiksessa! Viime vuonna Salon Pelastakaa Lapset palkitsi SalPan Perhefutiksen ”vuoden lapsellisena tekona” ja ryhmä myytiin täyteen!

SSO:lle on tärkeää olla mukana asiakasomistajiensa arjessa tuomalla lapsille ja perheille mukavaa tekemistä. Perhefutis on hyvä esimerkki tällaisesta. Terveellisten elämäntapojen myönteiset kokemukset opitaan lapsuudesta – siksi haluammekin yhdessä asiakkaiden kanssa olla edistämässä perheiden hyvinvointia ja siten rakentamassa missiomme mukaisesti kotiseudustamme parempaa paikkaa elää, toteaa SSO:n asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen.

Perhefutiksen nimioikeuden lisäksi SSO:n logo komistaa seuraavat vuodet SalPan kaikkien junioreiden uusia Niken pelipaitoja!

SalPa Jalkapallo haluaa kiittää tärkeää kumppaniaan siitä, että he ovat myös tulevaisuudessa sinivalkoisen perheen tukena!

SSO Perhefutis 2024

Perhefutis on tarkoitettu 2021-2022 vuonna syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Mukana on siis oltava aina vähintään yksi aikuinen lasta kohden. Perhefutiksen hinta 49 € (hinta sisältää SalPan korttelipassin, vakuutuksen ja ohjauksen).

Perhefutis pidetään aina tiistaisin klo 17:00-17:45 SalPan omalla Valmet Automotive Areenalla Paukkulassa. Ensimmäinen kerta pidetään 23.4. Perhefutis on lomalla 19.6-29.7 ja jatkuu jälleen 30.7.

Ilmoittaudu mukaan SSO Perhefutikseen täältä