Uudistunut S-market Tynninharju mukana ilmastotalkoissa – uuden raikkaan ilmeen lisäksi uusi myymälä on nyt ja tulevaisuudessa luontoa säästävä


26.05.2021

Suomen suurin ruokakaupan uudistus jatkuu – laitoimme paremmaksi Tynninharjun S-marketin

Jatkamme Suomen suurinta ruokakaupan uudistusta, jonka myötä myös kaikki SSO:n S-marketit uudistetaan. Nyt uudistettuna avattiin Tynninharjun S-market – asiakkaiden toiveet huomioiden.

Jo uudistetuista yksiköistä olemme saaneet erinomaista palautetta ja sillä tiellä on hyvä jatkaa. Esimerkiksi hevi- ja juomaosastojen hyvät valikoimat ovat aikaisemmissakin uudistuksissa saaneet paljon kehuja, joten varmasti Lohjan Tynninharjullakin uudistus otetaan ilolla vastaan. Raikas ja pirteä ovat sanoja, joilla myymälöitä on kuvailtu, kertoo ryhmäpäällikkö Tomi Sorsa SSO:sta.

”Myymälöihin on haluttu luoda lämmintä sekä skandinaavisen avaraa ja valoisaa vaikutelmaa muun muassa puupinnoilla. Trendit ja sesongit nostetaan esiin aiempaa vahvemmin ja valikoimien uutuustuotteita sijoitetaan hyllynpäätyihin, joista toivottavasti saa uusia ideoita arkeen. Henkilökunta on innoissaan päästessään palvelemaan asiakkaita uudessa myymälässä”, kertoo S-market Tynninharjun marketpäällikkö Tanja Huhta.

”S-market kuunteli asiakkaiden toiveita myymälän uudistuksen suhteen. Myymälässä on nyt entistäkin herkullisempi hedelmä- ja vihannesosasto ja uusi paistopiste tuo lisää vaihtoehtoja leipävalikoimiin. Panimotuotteisiin tehtiin myös laajennusta, ja valikoimissa on nyt runsaasti paljon toivottuja pienpanimotuotteita. Mehustamosta mukaan voi napata tuorepuristetun mehun. Paikallisia tai lähellä tuotettuja tuotteita valikoimissa on useita kymmeniä ja onhan S-marketien valikoimien tuotteista perinteisestikin yli 80 % kotimaisia”, jatkaa Tanja.

”Haluamme investointien osalta olla mukana myös ilmastotalkoissa. Uudet energiaratkaisut, kuten uudet kylmäjärjestelmät, kylmälaitosten hukkalämmön hyödyntäminen kiinteistön lämmittämisessä ja led-valaistuksen käyttö varmistavat sen, että uudet myymälät ovat energiatehokkaita. Tynninharjulla vaihdettiin myös kylmälaitteet ympäristöystävällistä hiilidioksidia käyttävään kylmäjärjestelmään. Tämä ja muut ratkaisut varmistavat, että myymälämme ovat nyt ja tulevaisuudessa energiaa ja luontoa säästäviä”, kertoo Tomi.

Loppuvuodesta uudistuvat vielä Salossa kauppakeskus Plazan sekä Karkkilan S-market. Ensi vuoden alussa koittaa vielä Lempolan ja Vihdin S-marketin vuoro.

Lisätiedot: ryhmäpäällikkö Tomi Sorsa, p. 044 7705 134