Virtaa sähköautoon kauppareissun yhteydessä


08.05.2020

Sähköautojen ja niiden latauspisteiden määrä jatkaa kasvuaan. Suur-Seudun Osuuskauppa SSO tukee sähköisen liikenteen kehittymistä tarjoamalla lisää latauspisteitä sähköautoille.

”Vastuullisuus ja ekologisuus ovat vahvasti mukana SSO:n toiminnassa. Tuottamamme sähkö on jo nyt hiilineutraalia ja siksi sähkölataus sopii hyvin SSO:n toimintamalliin”, toteaa SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.

SSO haluaa tukea sähköautoilua tarjoamalla latauspisteitä nyt myös SSO:n Prismojen ja kauppakeskus Lohen yhteydessä. Uudet latauspisteet avautuivat asiakkaille tällä viikolla. Tähän asti lataus on onnistunut SSO:n ABC-liikennemyymälöissä Lohjalla, Lohjan Tytyrissä, Perniössä, Karkkilan Masuunissa sekä Salon Piihovissa.

”Sähköauton ”tankkaaminen” käy toimipaikoissamme näppärästi sen sijaan, että viettäisit minuutteja tankkauspisteellä, käytät hetkisen johdon kiinnittämiseen ja annat sähköauton latautua pistäytyessäsi kahvilla tai ostoksilla”, kertoo SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

”Asiakasomistajamme ovat toivoneet lisää sähkölatauspisteitä. Toisaalta halusimme olla mukana myös tulevaisuuden kehityksessä ja siksi näiden kahden asian pohjalta oli luontevaa jatkaa latauspaikkojen lisäämistä”, jatkaa Finér.

Prismojen yhteydessä palvelu toteutetaan yhteistyössä PlugIt Finland Oy:n kanssa. Prismoissa käytössä on keskinopea lataus. Latauksen maksun voit tehdä lataamalla Plugitin aplikaation omasta sovelluskaupasta. Lisäämällä maksukortin profiiliin voit käyttää sovellusta latauksen aloittamiseen ja lopettamiseen. Maksun voi suorittaa myös kertamaksulla netistä osoitteessa pay.plugitcloud.com. ABC:lla puolestaan on käytössä Fortum Charge & Drive -palvelun hinnoittelu.

Lisätiedot:
SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006
SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola, p. 050 466 8252
www.abcasemat.net
www.plugit.fi