Lataa S-mobiili! Uuden lataajan etuna Panda juhlapöydän konvehteja veloituksetta


28.11.2022

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut yhdistävä mobiilisovellus, jonka saat ladattua käyttöösi sovelluskaupastasi. Saat S-mobiilin käyttöösi minkä tahansa pankin pankkitunnuksilla. Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen. Kun kirjaudut S-Pankin pankkitunnuksilla, saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi.

Lataa asiakasomistajan oma S-mobiili -sovellus käyttöösi 28.11.–11.12.2022. Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajana saat uuden lataajan etuna Panda Juhlapöydän konvehteja 300g veloituksetta SSO:n Prismoista, S-marketeista, Sale-myymälöistä tai ABC ja SSO liikennemyymälöistä. Edun arvo 3,75-5,49 €.

Uuden lataajan etu koskee ensimmäistä kertaa S-mobiilin käyttöönottavia SSO:n asiakasomistajia (pääjäsenyys SSO:ssa) ja heidän asiakasomistajatalouteensa kuuluvia henkilöitä. Etukuponki ilmestyy S-mobiiliin n. kahden päivän sisällä sovelluksen käyttöönotosta. Etu on lunastettavissa SSO:n Prismoista, S-marketeista, Sale-myymälöistä tai ABC ja SSO liikennemyymälöistä kuukauden aikana sovelluksen latauksesta. Kampanja on voimassa 28.11.–11.12.2022.

Kurkkaa myös muut kuukausittain vaihtuvat SSO:n rahanarvoiset S-mobiiliedut. >>