Kädet savessa töitä tekevä Minna johtaa omalla esimerkillään ja kannustaa porukkaa onnistumaan yhdessä tiiminä


25.07.2022

– Ihan puskista tuli, huudahtaa Minna Aitio saamastaan Parhaan palvelun esimiehen tunnustuksesta.

Uskoisiko tuota? ABC Perniö eli Minnan vetämä tiimi palkittiin nimittäin jo vuonna 2021 Parhaan palvelun työyhteisön kunniamaininnalla.
– Tämä kertoo varmasti siitä, että minun ja työryhmäni tekemiseen on uskottu. Ilman ihania kollegoja täällä Perniössä ja koko SSO:ssa nyt saamaani titteliä ei olisi tullut. On mahtavaa, kuinka paljon tukea omaan työhön ja tekemiseen olen saanut, Minna jakaa kunniaa.
– Mutta onhan tämä sellainen ”kerran elämässä wau-kokemus”, joka todella lämmittää sydäntä.

Vastuuseen kasvanut

Mutta millainen ihminen Vuoden esimies itse on? ”Välittävä, tsemppaava ja kannustava”, sanovat työkaverit. ”Saa porukasta parhaat puolet esiin.” ”Huumorintajuinen mutta tarvittaessa myös jämäkkä.”
– Haluan olla helposti lähestyttävä. Ei ole asiaa, josta minulle ei voisi tulla juttelemaan, oveni on aina auki, Minna sanoo.

Minna on kasvanut vastuuseen. Ura alkoi Restelin palveluksessa kokkina, eteni sieltä Auran Shellin keittiöpäälliköksi ja edelleen ABC Piihovin keittiömestariksi ja apulaisliikennemyymäläpäälliköksi. ABC Perniötä hän on vetänyt reilut kaksi vuotta.

Kädet savessa töitä tekevä nainen johtaa omalla esimerkillään ja kannustaa porukkaa onnistumaan yhdessä tiiminä. Hän haluaa luoda yksikköön kulttuurin, jossa jokainen voi kokea työn iloa ja merkityksellisyyttä.
–  Olemme täällä asiakasta varten ja haluamme taata laadukasta palvelua, jotta he tulevat meille aina uudelleen. Voimme siis jättää jäljen heidän sydämeensä.

Minnaa kehutaan ihmiseksi, jolla on hyviä ideoita ja tarmoa toteuttaa niitä. SSO:n omaan Meidän juttuun Perniössä on hänen johdollaan lähdetty innolla mukaan.
– Teemanamme on Neljä vuodenaikaa. Nyt maaliskuun lopussa sali on jo viritetty pääsiäisteemaan. Kesällä tempaisemme yhdessä S-marketin ja paikallisten kumppaneiden kanssa, ja seuraavan kerran syksyllä ja loppuvuodesta. Aloitimme Meidän jutun jo viime jouluna leipomalla itse kakkuja ja muuta hyvää omiin myyjääisiimme. Haluamme, että asiakkaat muistavat meidät näistä jutuista ja heille on aina tarjolla jotain uutta, jota odottaa.