Sokoksen ja Prisman kodinosastoilta kiinnostavia uutuuksia sekä laadukkaita kestosuosikkeja


23.10.2020

Kauden kiinnostavimmat uutuudet ja laadukkaat kestosuosikit löytyvät ihan läheltä Sokoksen ja Prisman kodinosastoilta. ”Sokoksen kodin brändeihin kuuluvat mm. Iittala, Arabia, Marimekko, Pentik ja Anno. Osastolta löytyy ajankohtaisia sisustusideoita sesongin mukaan. Sokoksen kodin valikoima koostuu nykyaikaisista ja laadukkaista astioista, sisustustuotteista ja kodin tekstiileistä”, kertoo Salon Sokoksen tavaratalopäällikkö Selena Laaksonen.

Marimekon astiat ja sisustustuotteet kuuluvat Sokoksen kodinosaston valikoimaan. Ajankohtainen klassikkoastiasarja Oiva uudistuu aina sesongin mukaan. Tämän hetken suosikkikuoseihin kuuluvat Räsymatto, Unikko, Tiiliskivi ja Tasaraita. Syksyn ihanimmat Oiva-astiat ovat pukeutuneet ruskeansävyiseen Letto-kuosiin.

Ihanat Iittalan maljakot ovat mainio lahjaidea ja itseäkin on kiva ilahduttaa silloin tällöin. Iittalan Nappula ruukut ja Marimekon Urna- tai Ming -maljakot ovat ehdottomasti tämän hetken juttu.

Sokoksen kodinosaston Finlaysonin ja Annon sisustustekstiilit ja -tarvikkeet päivittävät kodin laadukkailla materiaaleilla. Pehmeät pyyhkeet, lakanat ja torkkupeitot ovat helppo tapa uudistaa sisustusta.

Prisman kodinosastolta astioiden ja kodintavaroiden päivitys onnistuu kauppareissun yhteydessä

Laadukkaat luottomerkit Prisman kodin osastolta tarjoavat mahdollisuuden helppoon kodin tuotteiden päivitykseen. Prisman kodinosasto tarjoaa laajan valikoiman mm. Arabian, Iittalan, Finlaysonin, Hackmanin ja Fiskarsin tuotteita, kertoo Halikon Prisman myyntipäällikkö Mari Träsk.

Teemat, 24H:t ja Kartiot ovat kestosuosikkeja Prisman astiavalikoimassa. Myös Arabian ja Iittalan uutuustuotesarjat löytävät nopeasti Prisman hyllyille. Prisman kodinosastolla on myynnissä yksinoikeudella Finlaysonin Mittava -astiasarja. Kodinosastolta on saatavilla myös laaja muumituotevalikoima uutuusmukeista muihin Muumi-tuotteisiin.

Pannut ja kattilat ovat joka kodin käyttötavaraa. Kestävät ja turvalliset Hackmanin, Fiskarsin ja Tefalin ruoanvalmistusasiat täydentävät Prisman kodinosaston jokaisen kotikokin luottokaupaksi.

Kotimaisen Finlaysonin lakanat ja pyyhkeet kuuluvat Prisman valikoimaan. Finlaysonin pussilakanoilla, tyynyliinoilla ja froteepyyhkeillä on viiden vuoden takuu. Tuotteet on valmistettu tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti valvotuissa oloissa, värit ovat tutkitusti turvallisia, kangas ei kulu normaalikäytössä ja ompeleet kestävät purkautumatta.